Tepelné čerpadlo vzduch voda: Jak funguje a kolik stojí?

Plánujete stavět nebo rekonstruovat dům a řešíte, jakým způsobem si zajistit vytápění? V posledních letech získávají na oblibě tepelná čerpadla vzduch-voda, protože snižují energetické náklady domácnosti. Zjistěte společně s námi, jak tato čerpadla fungují a kolik stojí.

  • 22. dubna 2024
bulb

Tepelné čerpadlo vzduch voda: Jak funguje a kolik stojí?

main-article
bulb
main-article

Aktuální cena elektřiny - kde ji zjistit

Povědomí o cenách energií je výhodou každé domácnosti, která se snaží každoročně ušetřit. Jak ale cena vzniká, co ji ovlivňuje a jaký je rozdíl mezi neregulovanou a regulovanou částí ceny? Na to se podíváme podrobněji, stejně jako na aktuální dění na trhu s elektřinou.

  • 8. dubna 2024
bulb
main-article

Distributor, nebo dodavatel? Kdo je kdo?

Vědět, jaký je rozdíl mezi distributorem a dodavatelem elektřiny, je důležité. Elektřina k vám domů urazí dlouhou cestu: z elektrárny do rozvoden a odsud do vaší domácnosti. Tato cesta se podílí na konečné ceně, kterou platíte ve fakturách. Pojďme si o distributorovi a dodavateli elektrické energie povědět více.

  • 25. března 2024
bulb
main-article

Ceníky plynu E.ON, ČEZ, Pražská plynárenská: Rok 2024

Přinášíme vám přehled ceníků největších dodavatelů plynu v České republice pro rok 2024. Ceny energií už několik let výrazně kolísají, a proto je dobré se v nabídkách orientovat. Pojďme se tedy podívat, jaké ceny od dodavatelů mohou odběratelé v roce 2024 čekat.

  • 31. ledna 2024
bulb
main-article

Ceníky elektřiny E.ON, ČEZ, PRE: Rok 2024

Obchodní ceny dodavatelů elektrické energie se za poslední rok výrazně změnily. Nejinak tomu bude také v roce 2024, kdy se předpokládá další snižování obchodní ceny za elektřinu. Společně se podíváme na aktuální ceníky největších dodavatelů elektřiny, abyste o jejich nabídkách měli přehled.

  • 18. ledna 2024
bulb
main-article

Ceník elektřiny: Jak se v něm vyznat?

Možná jste se někdy při pročítání ceníků elektřiny setkali s tím, že všem těm číslům a poplatkům jednoduše nerozumíte. Na tom není nic zvláštního, protože pokud se takové činnosti nevěnujete každý den, může pro vás být jakýkoliv ceník dodavatele elektřiny španělskou vesnicí. My jsme v nich ale jako doma, a proto vám s tím pomůžeme krok za krokem a přehledně.

  • 27. prosince 2023

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru