Jak vybrat správný bluetooth reproduktor?

Přenosné reproduktory jsou na trhu s elektronikou zatím nováčky, i přesto však slaví poměrně velké úspěchy. Hudba se totiž z CD přehrávačů a hifi sestav rychle přesouvá do mobilních telefonů, které umožňují poslouchat oblíbené songy kdykoliv a kdekoliv. A když už nestačí sluchátka nebo nekvalitní repráček mobilu, přichází na řadu právě přenosný bluetooth reproduktor. Jak vybrat ten nejlepší?

  • 31. ledna 2020
bulb

Jak vybrat správný bluetooth reproduktor?

main-article
bulb
main-article

Když Tesla tančí. Rozbalte si náš vánoční dárek pro čtenáře. Čeká na vás i malé překvapení

Nebojte se, nepůjde o historické fotografie Nikoly Tesly, jak někde v podroušeném stavu křepčí na tanečním parketu, ale o elektromobily Tesla, které dokáží vystřihnout divácky přitažlivou choreografii na oblíbené songy. Přesvědčte se, že elektrické bouráky od Tesla Motors, které se proslavily neuvěřitelným zrychlením a plynulou jízdou bez emisí, zvládají i „umělecký“ projev na známé rytmy.

  • 25. prosince 2017
bulb
main-article

Vyzkoušejte domácí diskotéku s tančícím robotem z 3D tiskárny

Když se dnes hovoří o inovacích v průmyslu a výrobě, málokdy neuslyšíte zároveň něco o technologii 3D tisku. Tiskárny však současně otevírají nekonečný potenciál pro individuální zábavu a kreativní projekty. Roztomilý tančící robot vás o tom přesvědčí. Po setmění zároveň poslouží jako originální světelná dekorace.

  • 13. října 2017
bulb
main-article

Jak proměnit barvu ve zvuk? S prsteny Specdrums zahrajete koncert kdykoli a kdekoli

V hlavě vám hraje spousta melodií a rytmů? Často si je vyťukáváte jen tak do stolu nebo na kolena? Drobné zařízení na způsob prstenu propojené s aplikací ve vašem smartphonu či tabletu si jednoduše nasadíte a můžete začít hrát doslova na celý svět. Každý dotek na různě barevný povrch se ihned převede na zvuk. Dokonalá hračka a nekonečná zábava pro děti i pro dospělé.

  • 29. září 2017
bulb
main-article

Návrat ke kořenům: Češi bodují s dřevěným zesilovačem

I když by se současný svět neobešel bez sofistikovaných technologií, veřejnost často dokáže zaujmout nápad, který je vlastně úplně jednoduchý. To je případ designového zesilovače Woodyfier, který se zrodil v Kostelci nad Orlicí. Dutý voděodolný tubus z olšového, dubového či jasanového dřeva zesílí zvuk mobilního telefonu. Za stylový a funkční kus přírody české provenience zaplatíte 1 499 korun.

  • 18. dubna 2017
bulb
main-article

Fandíte vinylům? Chytrý gramofon LOVE vás chytí za srdce

I když se může zdát, že gramofonové desky mají největší slávu dávno za sebou, není to tak úplně pravda. Nejeden hudební fajnšmekr by totiž přísahal, že starému dobrému vinylu se zkrátka nic nevyrovná. Pokud černým hudebním plackám také holdujete, vaše srdce možná zaplesá nad chytrým gramofonem s příznačným názvem LOVE. Kromě toho, že se téměř vejde do kapsy, ho můžete ovládat chytrým telefonem.

  • 27. února 2017

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru