Solární sprcha: Jak vybrat tu pravou?

Léto se pomalu blíží a možná už i vy začínáte přemýšlet, jak si zpříjemníte horké dny. Chytrým řešením je solární sprcha, která se hodí nejen k bazénu, ale třeba také na rychlé ochlazení po práci na zahrádce. Perfektní je i pro majitele venkovní vířivky, která díky ní zůstane déle čistá. Zorientujte se s námi v nepřeberné nabídce na trhu a zjistěte, jaká solární sprcha je pro vás ta pravá.

  • 15. května 2020
bulb

Solární sprcha: Jak vybrat tu pravou?

main-article
bulb
main-article

Solární ohřev vody ve venkovním bazénu: Jaké máte možnosti?

Instalace ohřevu vody k venkovnímu bazénu vám může prodloužit koupací sezónu o pěkných pár týdnů. Jednou z nejlevnějších a zároveň také nejjednodušších variant je solární ohřev. Zjistěte, zda se vyplatí vsadit na oblíbené solární panely, a nebo zda je lepší sáhnout po jiných solárních systémech.

  • 6. května 2020
bulb
main-article

Během tropických dnů spotřebuje Praha elektřinu jako z jednoho bloku Temelína

Jakmile teploty vyšplhají přes třicítku, betonové džungle měst se promění v hromadnou saunu a lidé se začnou po rozpálených ulicích plahočit jako zombie ve zpomaleném filmu. Výrazně také stoupá zátěž energetické soustavy, protože klimatizace se rozjedou naplno. Může se proto vyšplhat spotřeba elektřiny v Praze během veder na stejnou úroveň jako v zimě, kdy místo horka nadáváme na mráz?

  • 7. srpna 2018
bulb
main-article

Škoda Element: Mladí technici postavili roztomilou plážovou buginu na elektřinu

Ležíte na pláži s vychlazeným pivem v ruce, zatímco nedaleko hrají nejnovější letní hity. Zní to lákavě? Nemusíte platit „vlezné“ do klubu u moře, vše co potřebujete je plážová bugina Škoda Element. Studenti ve věku 17 a 18 let totiž vyrobili elektromobil s lednicí, repráky a chytrou televizí. Proč sympatický vůz s charismatem plyšového zvířátka nikdy nevyjede na silnici?

  • 19. července 2017
bulb
main-article

KPZ pro dobrodruhy: Známe chytré novinky, které vám zpříjemní pobyt v divočině

Léto je v plném proudu, a tak mnoho lidí vyráží na dovolenou. Proto jsme se podívali na zoubek technologiím, které by se vám na cestách mohly hodit. A je jedno, jestli se chystáte lenošit na pláži, ztratit se z dosahu civilizace s batohem na zádech nebo si s kelímkem piva v ruce užít vystoupení oblíbené kapely na hudebním festivalu. Pro každého máme něco!

  • 30. června 2016

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru