Výpadky elektřiny online: Kde najít přerušení dodávek?

Výpadek elektřiny už zažil nejspíš každý z nás. Jak poznat, zda vám pouze vypadává jistič, nebo se jedná o přerušení dodávky? Na jakých webových stránkách najdete informace o odstávce elektřiny v místě vašeho bydliště? To všechno se dozvíte v našem článku.

  • 23. ledna 2024
bulb

Výpadky elektřiny online: Kde najít přerušení dodávek?

main-article
bulb
main-article

Vyšší cena, ale i úspora. Které spotřebiče si pořídit?

Díváte se na své domácí spotřebiče a říkáte si, že už mají ta nejlepší léta za sebou? Nebo patříte do skupiny, která chytré elektro rovnou zásadně odmítá? Koupi nových produktů ještě znovu zvažte, jelikož vám mohou ušetřit nejen spoustu času, ale také energie.

  • 13. října 2020
bulb
main-article

Odvzdušnění radiátorů: Tipy, které potřebujete znát

Poraďte si hravě i bez instalatéra. Se správným postupem je odvzdušnění radiátorů hračka. Nepotřebujete ani speciální vybavení, postačí vám základní pomůcky.

  • 30. září 2020
bulb
main-article

Jak vybrat vhodný elektrokotel? Poradíme, na co se zaměřit

Zima pomalu klepe na dveře a vy byste se rádi doma ohřáli, ale zároveň byste neradi protopili poslední úspory? Podívali jsme se na to, jak vám v boji s mrazy pomohou elektrické kotle. Které parametry se vyplatí zkoumat a jak vybrat elektrokotel, aby vám nenaskakovaly zimomřivky, když za okny sněží, ani při pohledu na účty za energie?

  • 9. září 2020
bulb
main-article

Kamna do sauny: které si pořídit?

Jaro je sice za dveřmi, pár sychravých dní nás ale ještě čeká. Přemýšlíte o pořízení domácí sauny? Poradíme, která je ta nejlepší a nejvýhodnější.

  • 23. července 2020
bulb
main-article

Proč se cena elektřiny u dodavatelů liší? Zjistěte, kolik ušetříte

I když vám do zásuvek proudí úplně stejná elektřina jako sousedovi, je dost dobře možné, že za ni platíte o něco víc než on. Jak se by se něco takového mohlo stát? Existuje sice několik různých scénářů, ale jeden z nich se přímo nabízí – váš soused si zkrátka vybral lepšího dodavatele. Cenové nabídky jednotlivých dodavatelských firem se totiž mohou lišit a někdy jsou rozdíly opravdu propastné.

  • 22. července 2020

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru