Škoda Enyaq: Nejluxusnější novinka automobilky?

Výrobci automobilů představují stále větší množství vozů na elektrický pohon. Výjimkou není ani mladoboleslavská Škoda. Česká automobilka na začátku září představila model Škoda Enyaq – vůz, který symbolizuje novou éru. Zjistěte podrobnosti o nejluxusnější a nejdražší Škodě na trhu.

  • 17. září 2020
bulb

Škoda Enyaq: Nejluxusnější novinka automobilky?

main-article
bulb
main-article

Kolik stojí nejlevnější elektromobil v ČR?

Poptávka po elektromobilech celosvětově roste a do budoucna se dá očekávat další, ještě mnohem výraznější nárůst. Reagují na to pochopitelně i automobiloví výrobci. Značky, které se k elektromobilitě stavěly skepticky, dnes běžně představují elektrické modely a počítají s dalšími. Kolik stojí nejlevnější elektromobil v České republice a jaké další možnosti má člověk, který si u nás chce pořídit tento typ vozidla?

  • 10. prosince 2019
bulb
main-article

Škoda otáčí kormidlo, vydává se cestou elektromobility

V roce 2022 chce Škoda uvést celkem deset elektromobilů. Zahajuje proto investiční plán za 50 miliard korun.

  • 30. května 2019
bulb
main-article

Automobilový průmysl zažije elektrickou revoluci

Více než 220 milionů elektromobilů a plug-in hybridů by se mohlo prohánět silnicemi už v roce 2030, pokud budou politici chtít plnit pařížskou klimatickou dohodu. Nejvýznamnější automobilky se na nové „elektrické“ období připravují, samotné změny výrazně zasáhnou i Škodu.

  • 3. dubna 2019
bulb
main-article

Autosalon Frankfurt 2017: Prohlédněte si nejzajímavější elektromobily

VIDEO + FOTOČLÁNEK: Elektromobily všude, kam se podíváš, tak by se dal ve stručnosti popsat letošní automobilový svátek ve Frankfurtu. V září tady více než tisícovka výrobců zlatíček na čtyřech kolech představila své výstavní kousky a pomalu každá druhá firma i svou vizi elektrické budoucnosti. Své elektrické hvězdy ukázal Mercedes, Škoda i BMW. Vybrali jsme 7 nejzajímavějších.

  • 11. října 2017
bulb
main-article

Škoda Element: Mladí technici postavili roztomilou plážovou buginu na elektřinu

Ležíte na pláži s vychlazeným pivem v ruce, zatímco nedaleko hrají nejnovější letní hity. Zní to lákavě? Nemusíte platit „vlezné“ do klubu u moře, vše co potřebujete je plážová bugina Škoda Element. Studenti ve věku 17 a 18 let totiž vyrobili elektromobil s lednicí, repráky a chytrou televizí. Proč sympatický vůz s charismatem plyšového zvířátka nikdy nevyjede na silnici?

  • 19. července 2017

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru