Jaké jsou ceny elektrokol a podle čeho je vybírat?

Elektrokolo vám usnadní jízdu v terénu, nebo umožní rychlou cestu do práce bez kapičky potu. Zjistěte, jaké faktory byste měli zvážit před pořízením jízdního kola s elektromotorem a jak se promítají do jeho ceny.

  • 13. srpna 2020
bulb

Jaké jsou ceny elektrokol a podle čeho je vybírat?

main-article
bulb
main-article

Chytré kopačky od Adidas propojují reálný výkon na hřišti s odměnami v online hře FIFA

Nositelná elektronika proniká i do fotbalu. Příštího Messiho anebo Neymara z nikoho přes noc sice neudělá, ale pomůže sportovci změřit rychlost jeho střely na bránu, počet přihrávek nebo uběhnutou vzdálenost. Chytrou vložku nabitou senzory lze vložit do jakékoli sportovní obuvi. Za inovací fotbalové zábavy stojí trojice společností Adidas, Google a EA Sports.

  • 3. dubna 2020
bulb
main-article

Jak vybrat nejlepší elektrokolo?

Myslíte si, že elektrokolo se hodí leda pro lenochy? Nenechte se zmást, při jízdě na elektrokole také musíte šlapat. Elektromotor vám pouze pomáhá – sami si zvolíte, zda ho zapojíte a s jakou intenzitou. Díky elektrokolu se podíváte na místa, kam byste se jinak nedostali a pravidelné vyjížďky si zamilujete. S naším průvodcem, jak vybrat nejlepší elektrokolo, budete připraveni šlápnout do pedálů.

  • 24. září 2019
bulb
main-article

Chcete být vidět? Pořiďte si solární bundu, která vyleká i Supermana

Na první pohled běžná sportovní bunda se po západu slunce změní k nepoznání. Díky speciálnímu materiálu, který při denním nošení zachycuje sluneční světlo, se její majitel nemusí bát, že by jej ve tmě někdo přehlédl. Superman se vám však vyhne obloukem, zelenavá záře je totiž na první pohled nerozeznatelná od obávaného kryptonitu. Kolik tento zajímavý kus oděvu, který vyděsí i muže z oceli, stojí?

  • 3. listopadu 2017
bulb
main-article

Snažíte se dostat do formy? Technologie myslí i na sportovce

Říkáte si, že jaro je ideální dobou k vyrýsování těla a likvidaci tukových zásob ze zimy? Přívětivé počasí láká ke sportovním aktivitám. Pokud to s pohybem myslíte vážně, potřebujete odhodlání, trpělivost, trochu sebezapření, ale chybět by vám neměly ani chytré pomůcky, které využívají nejmodernějších technologií. A když vám náhodou dojdou síly, můžete se vždycky spolehnout na elektrokoloběžku.

  • 5. května 2016
bulb
main-article

Recept na správný led pro hokejovou arénu? Vodu trochu „přisolíme“

Zdá se vám, že bruslaři na kluzišti v ledové hale padají jako shnilé švestky? Možná za to vůbec nemůže odfláknutý trénink nebo nešikovnost sportovců, ale špatný led. Příprava kvalitní ledové plochy je totiž umění. Vyrobit dokonalý led není jako nalít litry vody do velké vany a pak zapnout tlačítko mrazit. Na co všechno musí správci zimních stadionů myslet?

  • 14. května 2015

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru