Jak šel čas s automobilkou Tesla

Firma Tesla prožila dramatický rok plný zvratů, který by vydal na celovečerní film. Zakladatel automobilky Elon Musk nejdříve ohlásil, že převezme automobilku Tesla do svých rukou a že ji stáhne z veřejného obchodování. Následně svá slova zmírnil, ale burzovní komise už podala žalobu, že ohrozil akciový trh, a tím poškodil investory. I když se nakonec Tesla a Musk dohodly na urovnání vztahů, musel Musk odstoupit z funkce správní rady podniku.

  • 28. ledna 2019
bulb

Jak šel čas s automobilkou Tesla

main-article
bulb
main-article

Když Tesla tančí. Rozbalte si náš vánoční dárek pro čtenáře. Čeká na vás i malé překvapení

Nebojte se, nepůjde o historické fotografie Nikoly Tesly, jak někde v podroušeném stavu křepčí na tanečním parketu, ale o elektromobily Tesla, které dokáží vystřihnout divácky přitažlivou choreografii na oblíbené songy. Přesvědčte se, že elektrické bouráky od Tesla Motors, které se proslavily neuvěřitelným zrychlením a plynulou jízdou bez emisí, zvládají i „umělecký“ projev na známé rytmy.

  • 25. prosince 2017
bulb
main-article

Auta Tesla: 7 méně známých zajímavostí o elektrických bourácích Elona Muska

Věděli jste, že po silnicích v Nizozemí se prohání vytuněný černý Tesla Model S a slouží jako pohřební vůz? Nebo, že elektromobily od Tesly podporuje kromě spousty hollywoodských hvězd také běloruský diktátor Alexandr Lukašenko, ale naopak v automobilovém pořadu Top Gear si udělal elektromobil Tesla z ostudy kabát? Mrkněte se na perličky ze života elektroaut průkopnické automobilky Tesla Motors.

  • 22. prosince 2017
bulb
main-article

Tesla poslala Model X na turné po Austrálii. Tahá za sebou domek s baterií Powerwall

Austrálie neláká jen nadšence do surfování a sledování roztomilých videí s klokany. Kvůli ozónové díře, která se vznáší nad kontinentem, sem proniká nejvíc slunečního záření na zeměkouli, a proto země přitahuje firmy vyrábějící solární panely jako magnet. Sem samozřejmě patří i Tesla. Jakou netradiční marketingovou kampaň pro propagaci svých energetických produktů firma zvolila?

  • 8. září 2017
bulb
main-article

Tesla Model X: Nejbezpečnější elektrické SUV vás ochrání i před biologickými zbraněmi

Koncem září odhalila Tesla Motors poslední přírůstek do své stáje fantastických elektromobilů. Očekávaný Model X ohromil dveřmi, které se otevírají vzhůru do nebe i šílenými funkcemi, které učarují všem, kteří se poctivě připravují na apokalyptický konec světa. Kdo by nechtěl elektrický vůz, který odolá útoku virů, bakterií i biologických zbraní? Co všechno Tesla Model X umí?

  • 19. října 2015

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru