Kalkulačka cen elektřiny: Zjistěte, kde nejvíce ušetříte

V posledním půlroce zasáhlo české domácnosti nevídané zdražení energií. Vzhledem k vývoji na energetické burze letí ceny elektřiny vzhůru u všech dodavatelů, přesto existují mezi nabídkami velké rozdíly. Díky kalkulačce cen elektřiny zjistíte, u kterého dodavatele zaplatíte nejméně.

  • 30. ledna 2024
bulb

Kalkulačka cen elektřiny: Zjistěte, kde nejvíce ušetříte

main-article
bulb
main-article

Nejlevnější elektřina? Nejvýhodnější cena nemusí být nejlepší volbou

Účty za elektřinu se můžou pořádně promítnout do rodinného rozpočtu. S praktickou online kalkulačkou si snadno porovnáte ceny dodavatelů na trhu a najdete nejnižší nabídku. Ale než si s novým dodavatelem plácnete, měli byste si prověřit ještě další faktory.

  • 5. prosince 2023
bulb
main-article

3 rizika retenčních nabídek: Vyplatí se smlouvat s dodavatelem?

Dostat se k neveřejným nabídkám od dodavatele, tedy výrazně lepším cenám, zní na první pohled lákavě. Smlouvání ale jako na tureckém bazaru může zákazníka vyjít draho.

  • 6. října 2023
bulb
main-article

4 důvody, proč jsou produkty s měsíční fixací riskantní

Produkty s měsíční fixací mohou přinést oproti dlouhodobější fixaci dočasnou úsporu, je třeba ale být vědom nejrůznějších rizik.

  • 20. července 2023
bulb
main-article

Jak na změnu dodavatele elektřiny?

Rozčilují vás vysoké účty za elektřinu? Možná byste u jiného dodavatele platili méně. Nemusíte se bát papírování spojeného se změnou dodavatele – naši operátoři udělají většinu práce za vás. Podívejte se, jak jednoduše na změnu dodavatele elektřiny.

  • 13. června 2023
bulb
main-article

Dodavatel poslední instance (DPI): Vše, co potřebujete vědět

Dodavatel poslední instance vás chrání v případech, kdy váš dodavatel elektřiny nebo plynu zkrachuje nebo vám z jiného důvodu přestane dodávat energie. O dodávky energií sice nepřijdete, ale musíte počítat s tím, že se vám mohou výrazně navýšit ceny. Navíc u DPI můžete zůstat maximálně 6 měsíců. Co dalšího se hodí o DPI vědět?

  • 19. dubna 2022

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru