Otázky a odpovědi: Jak to bude se stropováním ceny elektřiny a plynu?

Již od prvního ledna příštího roku platí strop na ceny elektřinu a plynu. Zjistěte, jak se vás tento cenový strop dotkne.

  • 19. října 2022
bulb

Otázky a odpovědi: Jak to bude se stropováním ceny elektřiny a plynu?

main-article
bulb
main-article

Ceny energií 2022: Kam až rostou ceny dodavatelů?

České domácnosti mají za sebou už několik měsíců zdražování elektřiny a zemního plynu. Ani letos to nebude jiné, minimálně v první polovině roku 2022 budou ceny energií dál růst. Situaci na energetickém trhu ještě zhoršil konflikt na Ukrajině. Kolik si letos připlatíte za elektřinu a plyn?

  • 24. března 2022
bulb
main-article

Regulované ceny elektřiny 2022: Víme, jak se dotknou ceny na vaší faktuře

Každoročně 1. ledna dochází ke změně regulovaných cen elektřiny dle cenového rozhodnutí Energetického regulačního úřadu. Pro rok 2022 se regulovaná složka zvyšuje v průměru o 3,7 %. To, jak se konkrétně promítne do vaší faktury, závisí na distribučním území a charakteru odběru.

  • 21. února 2022
bulb
main-article

Elektřina pro rok 2022: Zjistěte zdražení v různých sazbách

Začátek roku 2022 s sebou přináší zvyšování cen elektřiny. Do nových ceníků se promítl nejen rapidní růst cen na burze, ale také zdražování regulované složky. Podívejte se, jak vysoké jsou ceny elektřiny u tří největších dodavatelů v ČR v různých distribučních sazbách.

  • 31. ledna 2022
bulb
main-article

Ceník elektřiny 2022 Innogy, ČEZ, E.ON: Kde nejvíce ušetříte?

Rok 2022 se ponese ve znamení vysokých cen elektřiny. To ale neznamená, že byste měli rezignovat na srovnání dodavatelů. Právě naopak, teď je každá ušetřená koruna důležitější než kdy dříve.

  • 18. ledna 2022
bulb
main-article

Světlo na konci tunelu? Cena elektřiny na burze prudce klesá

Krátkodobé ceny elektřiny na burze se prudce propadají. Zatímco ještě počátkem prosince vystoupaly až k 400 eurům za MWh, nynější cena se pohybuje kolem 80 - 90 euro za MWh.

  • 3. ledna 2022

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru