FridgeCam udělá s pomocí malého fotoaparátu z hloupé ledničky chytrou

Jste v supermarketu, chystáte večeři pro přátele a marně vzpomínáte na to, co vlastně máte v lednici. Potřebujete ovoce a zeleninu? Nebo maso? Máte dost mléka? A co vejce? Nevíte, co koupit, protože nechcete zbytečně zdvojovat potraviny. Vyčítáte si, že jste si neprohlédli lednici předtím, než jste přišli do obchodu. Řešení je přitom po ruce. Bezdrátová kamera nainstalovaná do vaší chladničky.

  • 13. února 2019
bulb

FridgeCam udělá s pomocí malého fotoaparátu z hloupé ledničky chytrou

main-article
bulb
main-article

Chodící lednice a chytrá láhev na víno: Vychytávky do kuchyně, bez nichž se asi obejdete

Samořídicí chladnička se na trh může dostat dřív než samořídicí auta. Když na ni zavoláte a použijete magickou formulku, vyrazí z kuchyně a doveze vychlazené pivo, česnekovou pomazánku i marinovanou mrtvolu z mafiánské rodinné sešlosti až k vám na pohovku, ze které se nechcete zvedat. Předtím ji samozřejmě musíte naplnit. Jaké kuriózní vychytávky možná míří do našich kuchyní?

  • 23. října 2017
bulb
main-article

Zapomenutý nákupní seznam? Samsung představil lednici, která si zásoby ohlídá sama

Bojujete při nákupech potravin se zapomnětlivostí? Chytrá lednice Family Hub, kterou jihokorejský Samsung představil na mezinárodním veletrhu CES v Las Vegas, bude takřka nakupovat za vás. A nejen to. Že nevěříte? Věřte!

  • 18. ledna 2016

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru