Souboj mezi klasickou a LED žárovkou. Která je lepší?

Zákaz prodeje klasických wolframových žárovek před několika lety intenzivně rozvířil emoce snad celého národa. Lidé se jich nechtěli vzdát a někteří je dokonce nakupovali do zásoby na dlouhou dobu dopředu. Zjistěte, proč byly tak oblíbené a z jakých důvodů se jejich nahrazení LED žárovkami vyplatí.

  • 22. ledna 2020
bulb

Souboj mezi klasickou a LED žárovkou. Která je lepší?

main-article
bulb
main-article

Lustr pokaždé jinak. Kreativní LED žárovku Smartbunch poskládáte podle své fantazie

LED žárovky a svítidla mohou mít různé tvary, Smartbunch jde ale ještě dál. Každá „žárovka“ představuje jeden trojúhelníkový modul, který lze propojit s ostatními a docílit tak nejrůznějších trojrozměrných objektů. Výsledné dílo může viset ze stropu jako lustr nebo vytvářet útulnou atmosféru coby designová stolní lampa. A až vás začne nudit, jednoduše ji zase přestavíte.

  • 7. května 2018
bulb
main-article

Invaze LED světel pokračuje. Odhalte 5 nezvyklých způsobů využití ledek

Svítí to, bliká to, mění barvy, takže lidi se po tom utlučou. Podobně asi přemýšlelo mnoho výrobců a LED světla nastrkali všude, kam to šlo. Na trhu teď najdeme LED tkaničky do bot nebo třeba ledové kostky s ledkou uvnitř pro hodně stylové pití drinků. Vybrali jsme 5 inovací, kam se světlo z ledek nečekaně dostalo. Barevný „chaos“ najdete třeba na lyžařských sjezdovkách i na postrojích koňů.

  • 25. dubna 2018
bulb
main-article

Jen pětina Čechů svítí výhradně LED žárovkami. Od kompletní výměny je odrazuje vysoká cena

Češi sice vědí, že LED žárovky mají celou řadu výhod, ale přesto jimi svítí jen pětina českých domácností. Od nákupu je odrazuje především vyšší cena LEDek. Většině lidí by se však jednorázová investice do LED žárovek vrátila během jednoho roku. Podívejte se, co ještě vyplynulo z průzkumu, který náš portál realizoval mezi více než 750 respondenty.

  • 10. června 2016

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru