Počítač versus notebook. Zjistěte, jak se liší náklady na elektřinu

Počítač nebo notebook jsou v dnešní době nedílnou součástí života. Používáme je nejen při práci, ale i pro zábavu, komunikaci a propojení se světem. Jestliže vám záleží na spotřebě vaší domácnosti a při výběru spotřebičů se zaměřujete na přibližnou cenu jejich provozu, jistě vás bude zajímat, jak je na tom právě počítač, který bývá v provozu i dlouhé hodiny. Připravili jsme pro vás návod, jak vybírat úsporné zařízení a přitom dostat všechny funkce, které potřebujete.

  • 11. prosince 2023
bulb

Počítač versus notebook. Zjistěte, jak se liší náklady na elektřinu

main-article
bulb
main-article

Jak komunikovat s dodavatelem při omezení pohybu? Zkuste to online

Přemýšlíte, jak v současné situaci komunikovat se svým dodavatelem energií? Zkuste to online. Je to jednoduché a možná zjistíte, že webové portály a aplikace vám ušetří spoustu času i v budoucnu. Co všechno můžete přes internet vyřídit a jak na to, když si s technikou příliš nerozumíte?

  • 26. března 2020
bulb
main-article

Alan Turing, vynálezce Turingova stroje, položil teoretické základy dnešních počítačů

Britský matematik Alan Turing není příliš známý, jeho práce přitom výrazně uspíšila konec druhé světové války díky rozluštění zdánlivě neprolomitelné nacistické šifry. Více pak proslul teoretickým modelem tzv. Turingova stroje, předchůdce počítačů, jak je známe dnes. Alan Turing je proto považován za právoplatného zakladatele informatiky.

  • 8. června 2018

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru