Jaká bude cena elektřiny v roce 2025?

Cena elektřiny se mění podle dění na burze, ale také v závislosti na nabídce a poptávce. Rok 2024 je mnohem příznivější než ten předchozí. Jaká ale bude cena elektřiny v roce 2025?

  • 30. září 2024
bulb

Jaká bude cena elektřiny v roce 2025?

main-article
bulb
main-article

Jaká je cena plynu za kwh v roce 2024?

Cena plynu je klíčovým faktorem pro domácnosti i průmyslové odběratele, kteří se už několik let potýkají s různými cenovými výkyvy. Zaměřme se na vývoj ceny plynu, faktory, které cenu ovlivňují a podívejme se, co očekávat do budoucna.

  • 30. září 2024
bulb
main-article

Výpočet spotřeby energie: Zjistěte, kolik vaše domácnost spotřebuje

Nejste spokojeni s konečnou částkou na vaší faktuře za elektřinu, ale nemáte tušení, co za tím vězí? Je chyba v nevýhodné nabídce dodavatele, v nevhodně zvoleném tarifu a nebo snad máte v domácnosti energetického upíra, který nenápadně vysává vaše zásuvky? Abyste odhalili, kde je chyba, musíte znát svou spotřebu energie. Zjistěte, jak si ji vypočítat!

  • 28. září 2024
bulb
main-article

Revize a servis plynových kotlů: Před topnou sezónou přichází ideální čas na kontrolu

Před začátkem topné sezóny se hodí zařídit servis plynového kotle. Revizi sice zákon vyžaduje jednou za tři roky pouze u plynových kotlů, které vlastní podnikatelé a právnické osoby, ale všichni bez rozdílů musí jednou za rok nebo za dva roky zavolat kominíkovi kvůli kontrole spalinových cest neboli komínů. Kolik revize a servis plynových kotlů stojí?

  • 27. září 2024
bulb
main-article

Tarif D57d patří mezi nejlevnější a ušetří vám tisíce korun

Nejběžnějším postupem pro ty, kteří chtějí ušetřit nějakou tu korunu za elektřinu, bývá buď omezení a kontrola spotřeby a nebo změna dodavatele. Existuje však i další možnost, jak výslednou částku na faktuře srazit o kousek níž. Často totiž stačí změnit distribuční sazbu. Kdy můžete něco takového udělat? A jak na to?

  • 26. září 2024
bulb
main-article

Jak na samoodečet plynu a proč a kdy ho dělat?

Samoodečet plynu je jednoduchým nástrojem pro hlídání spotřeby. Provádí se hned v několika situacích a my si přesně řekneme, v kterých, a jak takový samoodečet jednoduše provést, včetně nahlášení.

  • 24. září 2024

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru