Kalkulačka cen elektřiny: Zjistěte, kde nejvíce ušetříte

V posledním půlroce zasáhlo české domácnosti nevídané zdražení energií. Vzhledem k vývoji na energetické burze letí ceny elektřiny vzhůru u všech dodavatelů, přesto existují mezi nabídkami velké rozdíly. Díky kalkulačce cen elektřiny zjistíte, u kterého dodavatele zaplatíte nejméně.

  • 30. ledna 2024
bulb

Kalkulačka cen elektřiny: Zjistěte, kde nejvíce ušetříte

main-article
bulb
main-article

Nejlevnější elektřina 2023: Zjistěte, kde nejvíce ušetříte

Rok 2023 je mnohem příznivější ke spotřebitelům, kteří chtějí v nových smlouvách ušetřit na elektrické energii. Vládní strop na energie sice platí pouze do konce roku 2023, ale současná cena elektřiny na burze umožňuje nabízet ceníky mnohem níže, než je zmíněný strop. Pojďme se podívat, jak získat elektřinu za výhodnější cenu.

  • 16. října 2023
bulb
main-article

Chytrá kalkulačka elektřiny neporovná jen ceny, ale i férovost dodavatelů

Vysává elektrický proud vaši peněženku více, než si přejete? Účty za elektřinu se pořád zvyšují, i když se snažíte zhasínat světla úzkostlivěji než hrabě Drákula? Zjistěte, jestli se vám nevyplatí změna dodavatele. Naše chytrá kalkulačka elektřiny nesrovnává jen ceny, ale každého dodavatele hodnotí i podle férovosti a kvality služeb. Vyzkoušejte ji stejně jako desítky lidí každý den.

  • 26. srpna 2019

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru