Jak vybrat tepelné čerpadlo: Proč je důležité proces svěřit odborníkovi?

S tepelnými čerpadly se roztrhl pytel. Na trhu se objevilo mnoho firem, které je nabízejí a pro běžného zájemce je obtížné se v nich zorientovat. Jak vybrat vhodnou firmu?

  • 22. října 2020
bulb

Jak vybrat tepelné čerpadlo: Proč je důležité proces svěřit odborníkovi?

main-article
bulb
main-article

Jaké jsou ceny elektrokol a podle čeho je vybírat?

Elektrokolo vám usnadní jízdu v terénu, nebo umožní rychlou cestu do práce bez kapičky potu. Zjistěte, jaké faktory byste měli zvážit před pořízením jízdního kola s elektromotorem a jak se promítají do jeho ceny.

  • 13. srpna 2020
bulb
main-article

Kamna do sauny: které si pořídit?

Jaro je sice za dveřmi, pár sychravých dní nás ale ještě čeká. Přemýšlíte o pořízení domácí sauny? Poradíme, která je ta nejlepší a nejvýhodnější.

  • 23. července 2020
bulb
main-article

Jak si správně vybrat elektrokoloběžku

Dopravní prostředek našeho dětství zažívá v posledních letech doslova renesanci. Koloběžky už nevnímáme jen jako zábavu pro nejmenší - na ulicích na nich čím dál častěji vidíme jezdit i dospělé, a to nejen pro zábavu, ale i třeba na cestě do práce. Hitem jsou především elektrokoloběžky, kterých na trhu najdeme spousty. Jak si ale vybrat tu správnou? To se dozvíte v našem článku.

  • 9. července 2020
bulb
main-article

Jak vybrat kávovar: Udělejte si jasno v různých typech, funkcích i cenách

Nic se nevyrovná šálku dobré kávy, která nás po probuzení nakopne do nového dne. Často nepohrdneme dalším hrnkem ani během dopoledne, když potřebujeme dobít energii. A proč nezajít na kávu i odpoledne? Aspoň máme výmluvu, proč na chvíli přestat pracovat. Ať už jste závislý kávoholik nebo jen občasný konzument, poradíme vám, na co se zaměřit, pokud zvažujete koupi kávovaru do vaší domácnosti.

  • 3. července 2020
bulb
main-article

Jak vybrat požární hlásič?

Každoročně dojde v České republice až k 20 tisícům požárů. Část z nich vzniká přímo v domácnostech, ať už nedbalostí, neopatrnou manipulací s otevřeným ohněm nebo kvůli závadě na elektroinstalaci. Abyste požár v domácnosti odhalili včas, měli byste si pořídit kvalitní požární hlásič. Na co si dát při výběru detektoru kouře pozor?

  • 26. června 2020

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru