Jak na odečet elektroměru?

Pokud nemůžete umožnit technikovi od dodavatele elektřiny přístup k elektroměru, budete muset provést samoodečet. Vyznáte se ve všech údajích na vašem zařízení? Pro komunikaci s dodavatelem budete potřebovat vyčíst více než jen samotnou spotřebu. Podívejte se, jak na odečet elektroměru.

  • 9. června 2020
bulb

Jak na odečet elektroměru?

main-article
bulb
main-article

Jak se zbavit vlhkosti v bytě či domě?

Orosená okna, plíseň na zdech a zatuchlý vzduch. Přesně tak se projevuje nadměrná vlhkost v bytě. Problém s vlhkostí a plísněmi není jen estetický, ale ohrožuje i vaše zdraví, proto byste ho měli řešit co nejdříve. Přečtěte si, jak se zbavit vlhkosti v bytě či domě jednou provždy.

  • 27. března 2020
bulb
main-article

5 jednoduchých tipů, jak se vypořádat se statickou elektřinou

I když statická elektřina nepředstavuje přímo bezpečnostní riziko, dokáže pořádně znepříjemnit život. Určitě to sami znáte – jiskření při svlékání svetru, rozcuchaný účes se „svatozáří“ tvořenou zelektrizovanými vlasy a nepříjemné výboje při kontaktu s různými předměty, ale dokonce i osobami. Co to vlastně statická elektřina je a jak negativní aspekty její existence eliminovat?

  • 10. února 2016
bulb
main-article

Jak malovat světlem a dělat úchvatné noční fotky? Je to hračka, zkuste to taky

Sůl nad zlato? To možná platilo kdysi v pravěku. Dnes v době sociálních sítí a sdílení mají cenu diamantů úchvatné fotografie. Dávno přece nežijeme v povrchním, materiálním světě, kde se všechno oceňuje penězi. Vždyť máme „lajky“. Nádhernou fotografickou technikou malby světlem vykouzlíte přímo magické snímky a můžete sbírat moderní oběživo na Facebooku a podobných sítích. Jak na to?

  • 2. října 2015
bulb
main-article

Dopili jste pivo nebo víno z lahve? Lehce si z ní vyrobíte malou pochodeň

Konzumace lehkého alkoholu není jen zábava pro nezkušené pijany a děti za školou. Když vypijete láhev od piva nebo vína, získáte skvělou pomůcku pro výrobu malé pochodně. Originální svíce rozzáří váš stůl na zahradě, když se posezení s přáteli protáhne až do noci. Anebo můžete vytáhnout tento trik z rukávu při nějaké venkovní pijatice, abyste potěšili pár alkoholiků. Mrkněte na jednoduchý návod.

  • 11. září 2015
bulb
main-article

Kouzelný svítící nábytek vyrobíte u vás doma i bez návštěvy Bradavic

Svítící poličku, stůl nebo jiný kus dřevěného nábytku můžete mít doma i vy. Nejde o žádný řezbářský majstrštyk, svítící nábytek zvládnou vyrobit i lidé se zručností Pata a Mata. Podívejte se na jednoduchý návod, vyzkoušejte to a pak se jen vydávejte před ostatními za kouzelníky. Čarovné světlo totiž může zářit různými barvami a noční výlet z ložnice na záchod se tak stane opravdovým zážitkem.

  • 28. srpna 2015

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru