E.ON Komplet MAX: Elektrikář či hodinový manžel v ceně

E.ON má nabídce dva produkty s fixací elektřiny se službou elektrikáře, hodinového manžela nebo elektrikáře. Zatímco dříve bylo plnění 3000 Kč ročně, nově je možné využít až 5000 Kč ročně.

  • 16. srpna 2023
bulb

E.ON Komplet MAX: Elektrikář či hodinový manžel v ceně

main-article
bulb
main-article

Rok 2021 bude ve znamení zdražování elektřiny, domácnosti ale mohou stále ušetřit

Velcí dodavatelé v posledních měsících zlevňovali. Vše ale může být v dohledné době jinak a rok 2021 se zapíše možná tím, že spotřebitelům opět začala elektřina zdražovat. Domácnosti ale mají stále mají možnost si nízké ceny elektřiny zafixovat a šetřit až tisíce korun ročně.

  • 4. ledna 2021
bulb
main-article

E.ON nabízí výběr zdroje zelené energie, smlouvu lze podepsat online

Zelená energie z obnovitelných zdrojů dostupná pro každého. S programem Zelená od E.ONU se může každý rozhodnout, jaký obnovitelný zdroj podpoří ve své domácnosti. Zpomalit klimatickou změnu můžete i vy, díky volbě, která je šetrnější k přírodě.

  • 25. listopadu 2020
bulb
main-article

Dodavatelé zlevňují elektřinu. Podívejte se na nové ceny

To, o čem se delší dobu mluvilo, se stalo skutečností. Někteří významní dodavatelé zlevnili ceny za elektřinu. Největší hráč na tuzemském trhu, firma ČEZ, od října snížila cenu elektřiny pro domácnosti napříč ceníky v průměru o devět procent. Zlevnění hlásí i další dodavatelé. Podívejte se na nové ceny.

  • 23. listopadu 2020
bulb
main-article

Vítězové E.ON Energy Globe 2020 jsou inspirací nejen firmám, ale i obcím

Stovky zajímavých ekologických projektů se utkaly v mnoha kategoriích. Absolutně zvítězila obec, která by mohla být svým udržitelným ekologickým chováním vzorem pro ostatní.

  • 27. října 2020
bulb
main-article

Profil společnosti E.ON: Na cestě k distribuci a prodeji elektřiny

E.ON je jedním z největších hráčů na energetickém trhu nejen v České republice, ale také v celé Evropě. Pojďte se společně s námi podívat na příběh této společnosti.

  • 2. října 2020

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru