Nejlevnější elektřina? Nejvýhodnější cena nemusí být nejlepší volbou

Účty za elektřinu se můžou pořádně promítnout do rodinného rozpočtu. S praktickou online kalkulačkou si snadno porovnáte ceny dodavatelů na trhu a najdete nejnižší nabídku. Ale než si s novým dodavatelem plácnete, měli byste si prověřit ještě další faktory.

  • 5. prosince 2023
bulb

Nejlevnější elektřina? Nejvýhodnější cena nemusí být nejlepší volbou

main-article
bulb
main-article

Dodavatelé zlevňují elektřinu. Podívejte se na nové ceny

To, o čem se delší dobu mluvilo, se stalo skutečností. Někteří významní dodavatelé zlevnili ceny za elektřinu. Největší hráč na tuzemském trhu, firma ČEZ, od října snížila cenu elektřiny pro domácnosti napříč ceníky v průměru o devět procent. Zlevnění hlásí i další dodavatelé. Podívejte se na nové ceny.

  • 23. listopadu 2020
bulb
main-article

Fixace cen elektřiny 2020 a 2021: Vyplatí se?

Velkoobchodní ceny na burze se v letošním roce snižují. To by mohlo do budoucna znamenat zlevnění i pro konečné spotřebitele. Vyplatí se využít této situace a cenu elektřiny zafixovat?

  • 14. září 2020
bulb
main-article

Jak se budou vyvíjet ceny za distribuci elektřiny? ERÚ vydal nový výhled

Energetický regulační úřad vydal nový výhled pro vývoj regulovaných cen elektřiny na následujících pět let. V příštím roce by se mělo zlevňovat, v dalších letech pak ceny mírně porostou. Přesto platíme v České republice za elektřinu méně, než je evropský průměr.

  • 10. srpna 2020
bulb
main-article

Kalkulačka ceny elektřiny: Srovnejte si, s kým ušetříte nejvíce

Platíte letos za elektřinu opět víc než loni? Dochází vám s dodavatelem elektřiny trpělivost a chtěli byste si najít nového? S naší chytrou kalkulačkou si výhodnějšího dodavatele elektřiny vyberete během pár minut. Srovnejte si, s kým ušetříte nejvíce a kdo nabízí nejférovější podmínky.

  • 5. srpna 2020
bulb
main-article

Záporné ceny elektřiny devastují trh, řešení ale existují

Záporné ceny elektřiny na burze už nejsou jen ojedinělým fenoménem, ale dochází k nim stále častěji. Česká distribuční síť proto může být bez investic v ohrožení.

  • 4. srpna 2020

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru