Chytré obojky a misky mazlíčkům: Jak je vybrat?

Má váš pes nebo kočka chytrý obojek? Nejenom ten vám může péči o vaše mazlíčky usnadnit. Na trhu je totiž k dispozici spousta dalších vychytávek jako chytrá miska, vodítko nebo chytré hračky.

  • 19. března 2021
bulb

Chytré obojky a misky mazlíčkům: Jak je vybrat?

main-article
bulb
main-article

Jak předcházet úrazům elektrickým proudem?

Úrazy elektrickým proudem mohou mít fatální následky. Malé děti ještě neví, jaké riziko pro ně představuje kousání elektrických kabelů nebo prsty v zásuvce. Úrazy se však týkají i dospělých. Často vznikají z vlastní lehkomyslnosti, v případě pracovních úrazů však mnohdy nese vinu i někdo jiný.

  • 29. dubna 2020
bulb
main-article

Robotický kamarád pro psy i kočky odmění mazlíčky za aktivitu pamlskem

Může se neposedná poloviční koule z plastu stát zábavným společníkem pro domácí mazlíčky? Robot Mia se umí automaticky pohybovat v terénech jako mírně nerovná podlaha či domácí koberec, takže bez problémů drží tempo s hbitými ťapkami vašeho nejlepšího přítele. Omotá si robot zvíře kolem prstu lahodnou odměnou, která ze zařízení vypadne ve stanovený čas? A co by na hračku říkal I. P. Pavlov?

  • 4. července 2018
bulb
main-article

Chytrá hračka pro čtyřnohé chundeláče: Zabaví interaktivní kost i vašeho psa?

Jak zabavit psa na déle než pět minut? Tuhle otázku si klade asi každý pejskař. Obzvlášť štěňata a mladí psi vyžadují prakticky neustále pozornost, hraní a další zábavné aktivity. I když svému psíkovi věnujete maximum svého času, občas prostě nastane okamžik, kdy si musí pohrát chvilku sám. A to je chvíle pro neposednou interaktivní kost Wickedbone! Co chytrá hračka pro psy umí?

  • 13. června 2018
bulb
main-article

Má chlupatý vibrující polštář nahradit domácí mazlíčky? Designéři asi nikdy neměli psa!

Chlupatý polštář s vrtícím ocasem má zastoupit zvířecího kamaráda a pomoci vám od emočního napětí. S umělým štěnětem, které imituje emoce a drbe se za ušima, si prý zase užijete spoustu legrace a rozehřejete své srdce. Víte, kdo by ale ocasem obdařený polštář a veselého plastového společníka ocenil nejvíce? Váš opravdový pes nebo kočka!

  • 29. listopadu 2017
bulb
main-article

Zvířecí technologie: Vychytávky, které oceníte vy i váš domácí mazlíček

Každý chovatel vám potvrdí, že zvířata jsou sice především radost, ale také starost. Pokud vás zajímá, co váš pes, kočka či jiný domácí mazlíček provádí, když zrovna nejste doma, našli jsme pro vás řešení. Technologie totiž nemyslí pouze na lidi, ale také na němé tváře. Můžete je díky nim sledovat na dálku, krmit je a cvičit, ale také je snáze vyhledat, když se bez vašeho vědomí vydají do světa.

  • 23. května 2016

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru