Autosalon Frankfurt 2017: Prohlédněte si nejzajímavější elektromobily

VIDEO + FOTOČLÁNEK: Elektromobily všude, kam se podíváš, tak by se dal ve stručnosti popsat letošní automobilový svátek ve Frankfurtu. V září tady více než tisícovka výrobců zlatíček na čtyřech kolech představila své výstavní kousky a pomalu každá druhá firma i svou vizi elektrické budoucnosti. Své elektrické hvězdy ukázal Mercedes, Škoda i BMW. Vybrali jsme 7 nejzajímavějších.

  • 11. října 2017
bulb

Autosalon Frankfurt 2017: Prohlédněte si nejzajímavější elektromobily

main-article
bulb
main-article

Vision E v pohybu. Podívejte, jak vznikal elektrický koncept Škoda Auto

Automobilka Škoda Auto zveřejnila působivý produktový spot, který mapuje průběh vzniku prvního elektromobilu, který se za tři roky chystá uvést na trh. Prezentuje ho coby vůz poháněný pozitivní energií. Ve videu se objevují designéři, kteří se na vzniku elektrického vozu podíleli. Škoda odhaduje, že v roce 2025 by čtvrtinu její produkce měla tvořit vozidla na elektrický či hybridní pohon.

  • 23. dubna 2017
bulb
main-article

Už je to tady! Škoda Auto představila elektrický koncept Vision E

Představení vize vozů budoucnosti se v posledních letech stalo pro světové automobilky jakýmsi dobrým mravem. Nyní se k tomuto zástupu výrobců automobilů přidala i společnost Škoda Auto. Ta oznámila, že na dubnovém autosalonu v Šanghaji odhalí svůj dlouho pilovaný koncept vozů poháněných elektřinou. Zhmotnění elektromobility ze stáje Škoda Auto dostalo označení Vision E. Co na něj říkáte?

  • 31. března 2017

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru