Díky „smarťanům“ může být každá domácnost chytrá. Jsou malí, ale šikovní!

Jak dodat běžnému domácímu vybavení pokročilé funkce? Stačí sada drobných zlepšováků tzv. smarťanů a budete se divit, co všechno vaše domácnost dokáže. S těmito pomocníky nemusíte investovat do drahých technologií ani kupovat nové chytré spotřebiče, a přesto budete mít možnost na dálku ovládat třeba varnou konvici, rádio, okenní rolety a mnoho dalšího.

  • 21. prosince 2018
bulb

Díky „smarťanům“ může být každá domácnost chytrá. Jsou malí, ale šikovní!

main-article
bulb
main-article

Snižte výdaje za energie pomocí chytré domácnosti. Ušetříte až 50 procent!

Dříve sen, nyní realita. Moderní inovace hýbou světem a bydlení založené na ovládání kompletní domácnosti jen za pomoci dotyku nebo hlasu dnes není výjimkou. Přináší komfort, bezpečnost a tím to zdaleka nekončí. Inteligentní dům vám pomůže snížit výdaje za energie.

  • 7. listopadu 2018
bulb
main-article

ČSOB NaDoma: Jak to vypadá, když se do ovládání chytré domácnosti pustí česká banka?

Média nás bombardují zprávami o nových technologických „hračkách“ téměř každý den. Češi ale vnímají různé smart home vychytávky spíše nedůvěřivě, protože jim často připadá, že ovládání těchto zařízení se podobá navigaci vesmírné lodi v pásu asteroidů a navíc se neobejde bez vysoké počáteční investice. Českou podezřívavost vůči systémům chytré domácnosti se snaží zlomit ČSOB se sadou ČSOB NaDoma.

  • 26. září 2018
bulb
main-article

Chytré žárovky IKEA Trådfri: Jak obstojí levná LED světla v konkurenci s Philips Hue?

Nábytkový obr ze Švédska předloni vyzval na souboj elektronického giganta Philips v segmentu chytrého osvětlení. Chytré žárovky IKEA Trådfri měly knockoutovat zavedenou stálici Philips Hue především nízkou cenou, schytávaly ale jednu ránu za druhou kvůli omezené funkcionalitě. IKEA proto leccos u svých světel vylepšila a doplnila. Kdo zvítězí v ringu inteligentního osvětlení nyní?

  • 2. května 2018
bulb
main-article

Chodící lednice a chytrá láhev na víno: Vychytávky do kuchyně, bez nichž se asi obejdete

Samořídicí chladnička se na trh může dostat dřív než samořídicí auta. Když na ni zavoláte a použijete magickou formulku, vyrazí z kuchyně a doveze vychlazené pivo, česnekovou pomazánku i marinovanou mrtvolu z mafiánské rodinné sešlosti až k vám na pohovku, ze které se nechcete zvedat. Předtím ji samozřejmě musíte naplnit. Jaké kuriózní vychytávky možná míří do našich kuchyní?

  • 23. října 2017
bulb
main-article

Chytrý záchod i toastovač: 3 nejblbější nápady na zařízení do chytré domácnosti

Jak jsme dosud mohli žít bez chytrého toastovače, který přesně ví, jak propečený toast milujeme k snídani? Lehce, jenže technický pokrok uhání mílovými kroky kupředu a nezastaví se ani před blbostí. Proto dnes existuje chytrý hřeben, který vám vyhubuje, když si budete špatně česat vlasy i záchod který ví, jakou písničku rádi uslyšíte, poté co jste zrovna spláchli svůj výtvor do kanalizace.

  • 28. července 2017

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru