Převod na běžný ceník může trvat i déle než měsíc. Dodavatelé prosí o trpělivost

Zatímco v minulých letech změnilo dodavatele kolem 350 000 zákazníků, v tomto roce dojde ke změně dodavatele u milionu lidí jen kvůli krachu Bohemia Energy. Dodavatelé jsou proto přehlcení a žádají zákazníky o trpělivost.

  • 4. listopadu 2021
bulb

Převod na běžný ceník může trvat i déle než měsíc. Dodavatelé prosí o trpělivost

main-article
bulb
main-article

Jak odejít od dodavatele elektřiny?

Zjistili jste, že svému dodavateli elektřiny platíte více, než je nutné a leží vám na stole mnohem výhodnější nabídka od konkurence? Ceny elektřiny se napříč poskytovateli výrazně liší, takže tato situace nemusí být nijak výjimečná. Víte, jak odejít od dodavatele elektřiny?

  • 18. ledna 2021
bulb
main-article

Krach dalšího dodavatele: One Energy & One Mobile končí. Kam půjde 23 tisíc odběratelů?

15 057 odběratelů elektřiny a 8 326 odběratelů plynu, kteří patřili k zákazníkům One Energy & One Mobile si budou hledat nové dodavatele. Pokud klienti nevyužijí zrychlené změny dodavatele do 25. 3., budou převedeni pod dodavatele poslední instance. Od něj musí odejít do 6 měsíců, ale není doporučeno otálet, aby lidé nespadli do černého odběru, kdyby se změna protáhla.

  • 23. března 2018
bulb
main-article

Co dělat, když zkrachuje váš dodavatel? K panice není důvod, ale může se to prodražit

Obáváte se, že malého dodavatele spíš zasáhne bankrot, a proto ani úspory z levnějších energií nevyváží možné riziko ztráty proudu? Při krachu dodavatele elektřiny, nemusíte narychlo shánět zásoby svíček ani honem pádit pro dřevo do lesa, dodávky elektřiny totiž neustanou. Proud vám pošle dodavatel poslední instance.

  • 11. února 2014

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru