5 tipů, jak správně vytápět a ušetřit tisíce korun ročně

Správné vytápění domova je nejen o pohodlném a příjemném bydlení, ale také o úsporách na energiích a v rodinném rozpočtu. Pokud chcete snížit své náklady na vytápění a ušetřit tisíce korun ročně, můžete vyzkoušet následující tipy a triky, které vám pomohou.

  • 25. září 2023
bulb

5 tipů, jak správně vytápět a ušetřit tisíce korun ročně

main-article
bulb
main-article

Topení plynem a elektřinou 2022: Co je výhodnější?

Topná sezóna je v plném proudu, a tak se nabízí otázka, kdo bude muset v té letošní sáhnout hlouběji do peněženky. Ti, co vytápí dům plynem, nebo elektřinou? Podívejte se na srovnání, zda je výhodnější topit plynem nebo elektřinou.

  • 14. února 2022
bulb
main-article

Porovnání nákladů na vytápění: Vyplatí se plyn, elektřina nebo štěpka?

Zajímá vás, jaký způsob vytápění je nejvýhodnější? Nespoléhejte na ověřené rady nebo univerzální tabulky a doporučení. Řešení, které by bylo vhodné pro všechny, zkrátka neexistuje. Srovnejte si plusy a mínusy vytápění plynem, elektřinou a štěpkou a objevte ideální zdroj tepla přímo pro svou domácnost.

  • 28. srpna 2020
bulb
main-article

Topení plynem a elektřinou 2020: Co je výhodnější?

Topná sezóna se pomalu rozjíždí, a tak se nabízí otázka, kdo bude muset v té letošní sáhnout hlouběji do peněženky. Ti, co vytápí dům plynem, nebo elektřinou? Podívejte se na srovnání, zda je výhodnější topit plynem nebo elektřinou.

  • 11. srpna 2020
bulb
main-article

Revize a servis plynových kotlů: Před topnou sezónou přichází ideální čas na kontrolu

Před začátkem topné sezóny se hodí zařídit servis plynového kotle. Revizi sice zákon vyžaduje jednou za tři roky pouze u plynových kotlů, které vlastní podnikatelé a právnické osoby, ale všichni bez rozdílů musí jednou za rok nebo za 2 roky zavolat kominíkovi kvůli kontrole spalinových cest neboli komínů. Kolik revize a servis plynových kotlů stojí?

  • 15. října 2019
bulb
main-article

7 tipů a triků, jak ušetřit peníze za plyn

Patříte k těm, kteří si raději v zimě oblečou dva svetry, než aby sáhli na termostat radiátoru, ale přesto vás pohled na účty za plyn děsí víc než Hitchcockův horor? Poradíme vám, jak hravě ušetřit tisíce za plyn, aniž byste se doma museli cítit jako živí sněhuláci, když udeří první mrazy.

  • 15. července 2019

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru