Manažer veletrhu AMPER Prousek: Na své si přijdou fanoušci elektromobilů i vodíku

Milovníci novinek v oblasti elektroniky a elektroniky si přijdou na své ve dnech od 17. do 23. března. Právě tehdy se totiž na brněnském Výstavišti uskuteční již 28. ročník mezinárodního veletrhu AMPER, jehož partnerem je i server Elektřina.cz. Na co přesně se můžete těšit, jsme se zeptali manažera veletrhu Jindřicha Prouska.

  • 19. února 2020
bulb

Manažer veletrhu AMPER Prousek: Na své si přijdou fanoušci elektromobilů i vodíku

main-article
bulb
main-article

Reportáž z veletrhu Amper: Česko prochází technologickou revolucí

V úterý započal Amper, který je největším veletrhem zabývajícím se tématy elektrotechniky, energetiky, automatizace a dalších. A k vidění byly i některé technologie, které se brzy rozšíří také u nás.

  • 21. března 2019
bulb
main-article

Jindřich Prousek, manažer veletrhu Amper: Na své si přijdou i běžní občané

Od 19. do 22. března se v brněnském Výstavišti uskuteční již 27. ročník mezinárodního veletrhu Amper. Server Elektřina je jedním z partnerů veletrhu. Ohledně nejrůznějších zajímavostí, které lze spatřit na Amperu, jsme vyzpovídali manažera veletrhu Jindřicha Prouska.

  • 14. března 2019
bulb
main-article

Veletrh elektrotechniky Amper 2014 lákal na projížďku v elektromobilu

V areálu brněnského výstaviště se 18. až 21. března konal mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, osvětlení a zabezpečení. Člověk, kterému nic neříkají vodiče a kabely, se mohl trochu cítit jako Alenka v říši divů, ale mohl si zde třeba vyzkoušet jízdu elektromobilem nebo se dozvědět znepokojivé informace o veřejném osvětlení.

  • 24. března 2014

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru