Výpadky elektřiny online: Kde najít přerušení dodávek?

Výpadek elektřiny už zažil nejspíš každý z nás. Jak poznat, zda vám pouze vypadává jistič, nebo se jedná o přerušení dodávky? Na jakých webových stránkách najdete informace o odstávce elektřiny v místě vašeho bydliště? To všechno se dozvíte v našem článku.

  • 23. ledna 2024
bulb

Výpadky elektřiny online: Kde najít přerušení dodávek?

main-article
bulb
main-article

Jak se zahřát bez elektřiny při výpadku proudu?

Vytápění elektřinou je zejména v nových domech čím dál tím populárnější. Problém však nastává při výpadku elektřiny. I z toho důvodu se elektrické vytápění často kombinuje s dalšími zdroji tepla, které fungují nezávisle na elektřině. V článku najdete několik tipů, s čím kombinovat elektrické vytápění.

  • 12. října 2020
bulb
main-article

5 největších blackoutů v dějinách

Krátký výpadek elektřiny zažil každý z nás. Nicméně pokud jste ho nestrávili ve výtahu, pravděpodobně vám v paměti nijak neutkvěl, protože za chvíli všechno fungovalo tak, jak má. Ne vždy je ale průběh blackoutu bez komplikací, zejména když výpadek trvá dlouho nebo zasáhne velké množství lidí. Podívejte se na 5 největších blackoutů v dějinách.

  • 7. října 2020
bulb
main-article

Hrozí nám výpadek dodávek elektřiny zvaný blackout?

Ve vašem domě nesvítí ani jedno světlo. Nehřeje topení, neteče voda, nefunguje telefon, lednička, televize – zkrátka nic, co je poháněno elektrickou energií. Nefungují semafory a auta nejezdí, protože v provozu nejsou ani čerpací stanice. Zní to jako začátek apokalyptického filmu? Tak nějak by vypadal blackout. Zjistěte, zda nám hrozí i v České republice.

  • 19. července 2019

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru