Reklamace u Bohemia Energy: Za pozdní vyřízení máte nárok na finanční náhradu

Dodavatel Bohemia Energy ukončil dodávky elektřiny a plynu v říjnu loňského roku. Podle tvrzení společnosti už tři čtrvrtiny zákazníků obdržely konečné vyúčtování i vypořádání přeplatku. Na Bohemia Energy se ale valí lavina reklamací, zejména kvůli nepřesným odečtům. Pokud společnost reklamaci nevyřídí včas, musí zákazníkovi uhradit náhradu v řádech stovek korun denně.

  • 20. ledna 2022
bulb

Reklamace u Bohemia Energy: Za pozdní vyřízení máte nárok na finanční náhradu

main-article
bulb
main-article

Otázky a odpovědi ke krachu Bohemia Energy

Kdo vám vrátí přeplatky? Musí se řešit SIPO? A jak se liší ceny u DPI a standardního dodavatele? Zjistěte vše, co potřebujete vědět ke krachu Bohemia Energy.

  • 25. října 2021
bulb
main-article

Dodavatelé zlevňují elektřinu. Podívejte se na nové ceny

To, o čem se delší dobu mluvilo, se stalo skutečností. Někteří významní dodavatelé zlevnili ceny za elektřinu. Největší hráč na tuzemském trhu, firma ČEZ, od října snížila cenu elektřiny pro domácnosti napříč ceníky v průměru o devět procent. Zlevnění hlásí i další dodavatelé. Podívejte se na nové ceny.

  • 23. listopadu 2020
bulb
main-article

Jubilejní energie od Bohemia Energy: Ušetříte, nebo prohloupíte s novým produktem BE?

Nová produktová nabídka Jubileum láká na bonus až 2 tisíce za novou smlouvu a odběr elektřiny v nízkém tarifu po 24 hodin denně. Prozradíme vám, které důležité informace se do reklamního textu už nevešly a na co si dát pozor. Bohemia Energy nabízí Jubilejní energii do konce roku v rámci oslav 10. výročí firmy. Vyplatí se oslava s největším alternativním dodavatelem elektřiny u nás?

  • 21. října 2015
bulb
main-article

Bohemia Energy převzala 13 tisíc odběratelů Global Energy

Největší alternativní dodavatel energií, Bohemia Energy (BE), pokračuje v požírání svých konkurentů. V červnu spolkl jako jednohubku firmu Global Energy a podle slov ředitele BE Jiřího Písaříka tím jejich chuť k dalším akvizicím na českém energetickém trhu ani zdaleka nevyprchala. Nyní přidá Bohemia Energy k necelému půl milionu svých zákazníků dalších 13 tisíc od Global Energy.

  • 9. června 2015
bulb
main-article

Bohemia Energy: Vyplatí se služba "garance nižší ceny elektřiny" než u dominanta?

Produktová řada Garance od Bohemia Energy vám zaručí, že budete mít vždy nižší cenu silové elektřiny než dominantní dodavatel. Za tuto službu ale zaplatíte roční poplatek přes 300 korun včetně daně. Kdo na této nabídce vydělá prodejce elektřiny, nebo zákazník? Srovnali jsme pro a proti produktů Garance i Garance 2015 pro nové i stávající klienty Bohemia Energy.

  • 7. ledna 2015

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru