Aktuální cena elektřiny - kde ji zjistit

Povědomí o cenách energií je výhodou každé domácnosti, která se snaží každoročně ušetřit. Jak ale cena vzniká, co ji ovlivňuje a jaký je rozdíl mezi neregulovanou a regulovanou částí ceny? Na to se podíváme podrobněji, stejně jako na aktuální dění na trhu s elektřinou.

  • 8. dubna 2024
bulb

Aktuální cena elektřiny - kde ji zjistit

main-article
bulb
main-article

Ceníky elektřiny E.ON, ČEZ, PRE: Rok 2024

Obchodní ceny dodavatelů elektrické energie se za poslední rok výrazně změnily. Nejinak tomu bude také v roce 2024, kdy se předpokládá další snižování obchodní ceny za elektřinu. Společně se podíváme na aktuální ceníky největších dodavatelů elektřiny, abyste o jejich nabídkách měli přehled.

  • 18. ledna 2024
bulb
main-article

Ceník elektřiny: Jak se v něm vyznat?

Možná jste se někdy při pročítání ceníků elektřiny setkali s tím, že všem těm číslům a poplatkům jednoduše nerozumíte. Na tom není nic zvláštního, protože pokud se takové činnosti nevěnujete každý den, může pro vás být jakýkoliv ceník dodavatele elektřiny španělskou vesnicí. My jsme v nich ale jako doma, a proto vám s tím pomůžeme krok za krokem a přehledně.

  • 27. prosince 2023
bulb
main-article

Nejlevnější elektřina 2023: Zjistěte, kde nejvíce ušetříte

Rok 2023 je mnohem příznivější ke spotřebitelům, kteří chtějí v nových smlouvách ušetřit na elektrické energii. Vládní strop na energie sice platí pouze do konce roku 2023, ale současná cena elektřiny na burze umožňuje nabízet ceníky mnohem níže, než je zmíněný strop. Pojďme se podívat, jak získat elektřinu za výhodnější cenu.

  • 16. října 2023
bulb
main-article

3 rizika retenčních nabídek: Vyplatí se smlouvat s dodavatelem?

Dostat se k neveřejným nabídkám od dodavatele, tedy výrazně lepším cenám, zní na první pohled lákavě. Smlouvání ale jako na tureckém bazaru může zákazníka vyjít draho.

  • 6. října 2023
bulb
main-article

E.ON Komplet MAX: Elektrikář či hodinový manžel v ceně

E.ON má nabídce dva produkty s fixací elektřiny se službou elektrikáře, hodinového manžela nebo elektrikáře. Zatímco dříve bylo plnění 3000 Kč ročně, nově je možné využít až 5000 Kč ročně.

  • 16. srpna 2023

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru