Chytré obojky a misky mazlíčkům: Jak je vybrat?

Má váš pes nebo kočka chytrý obojek? Nejenom ten vám může péči o vaše mazlíčky usnadnit. Na trhu je totiž k dispozici spousta dalších vychytávek jako chytrá miska, vodítko nebo chytré hračky.

  • 19. března 2021
bulb

Chytré obojky a misky mazlíčkům: Jak je vybrat?

main-article
bulb
main-article

Chytrá hračka pro čtyřnohé chundeláče: Zabaví interaktivní kost i vašeho psa?

Jak zabavit psa na déle než pět minut? Tuhle otázku si klade asi každý pejskař. Obzvlášť štěňata a mladí psi vyžadují prakticky neustále pozornost, hraní a další zábavné aktivity. I když svému psíkovi věnujete maximum svého času, občas prostě nastane okamžik, kdy si musí pohrát chvilku sám. A to je chvíle pro neposednou interaktivní kost Wickedbone! Co chytrá hračka pro psy umí?

  • 13. června 2018
bulb
main-article

Chytrá hračka Leka se kamarádí s autistickými dětmi. Hrou je učí sociální interakci

Kutálí se, svítí, mluví a připomíná trochu robota BB-8 z Hvězdných válek. Roztomilá pohyblivá koule Leka se dokáže spřátelit s malými autisty snáze než lidský opatrovatel nebo terapeut. Chytrá hračka opatřená senzory reaguje na chování dítěte a sama umí být veselá či smutná. Proč si ji děti s vývojovými poruchami oblíbily?

  • 14. června 2017

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru