Víme, jak využít a vybrat chytrý prsten

Nositelná elektronika je trendem posledních let. V dnešní době už se však nemusíte omezovat jen na fitness náramky a chytré hodinky. Co takhle zkusit chytrý prsten? Zjistěte, jak ho můžete co nejlépe využít, a přečtěte si, jak vybrat ten správný.

  • 5. března 2020
bulb

Víme, jak využít a vybrat chytrý prsten

main-article
bulb
main-article

Netradiční vánoční dárky: Jakého robota objeví pod stromečkem váš partner, žena či děti?

Vtipný robot, který mužům zpříjemní vysávání, hračka, která naučí děti základy programování i chytrý prsten pro ženy. Takové vychytávky najdete na našem seznamu pro Ježíška. Mezi 17 tipy na netradiční vánoční dárky se to samozřejmě hemží zábavnými drony a roboty. Přáli byste si dostat roztomilé zařízení, které plave pod vodou, učí vás programovat nebo dron, který dá KO soupeřícím dronům?

  • 11. prosince 2017
bulb
main-article

Jak proměnit barvu ve zvuk? S prsteny Specdrums zahrajete koncert kdykoli a kdekoli

V hlavě vám hraje spousta melodií a rytmů? Často si je vyťukáváte jen tak do stolu nebo na kolena? Drobné zařízení na způsob prstenu propojené s aplikací ve vašem smartphonu či tabletu si jednoduše nasadíte a můžete začít hrát doslova na celý svět. Každý dotek na různě barevný povrch se ihned převede na zvuk. Dokonalá hračka a nekonečná zábava pro děti i pro dospělé.

  • 29. září 2017
bulb
main-article

Chytré prsteny nabité funkcemi. Co všechno dokážou?

Kde jsou ty časy, kdy se prsteny posuzovaly podle ceny drahého kovu či kamenů. Dnešní módní doplňky musí mít svým nositelům zároveň co nabídnout. Chytré prsteny takový požadavek dozajista plní, škála jejich funkcí je totiž opravdu široká.

  • 14. května 2017

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru