E.ON Distribuce se přejmenuje na EG.D, pro zákazníky se nic nemění

Lepší orientace zákazníků a naplnění regulatorních požadavků. To je důvodem, proč od 1. ledna roku 2021 dojde k přejmenování E.ON Distribuce na EG.D.

  • 30. října 2020
bulb

E.ON Distribuce se přejmenuje na EG.D, pro zákazníky se nic nemění

main-article
bulb
main-article

Profil společnosti E.ON: Na cestě k distribuci a prodeji elektřiny

E.ON je jedním z největších hráčů na energetickém trhu nejen v České republice, ale také v celé Evropě. Pojďte se společně s námi podívat na příběh této společnosti.

  • 2. října 2020
bulb
main-article

E.ON Energy Globe: Firmy, které udávají ekologické trendy

Představujeme vám projekty soupeřící v soutěži E.ON Energy Globe. Dnes se podíváme na soutěžící, kteří se proti sobě postaví v kategorii Firma. Společnost Sonnentor vyrábějící bylinné čaje a koření patří k průkopníkům mezi ekologickými firmami již několik let. Společnost EFG spustila v Rapotíně první bioplynovou stanici.

  • 11. září 2020
bulb
main-article

E.ON Energy Globe: Funkční stavby se zodpovědným přístupem k životnímu prostředí

Představujeme firmy soupeřící v soutěži Energy Globe. Dnes představíme ty, které se proti sobě postaví v kategorii Stavba. Budova II. interní kliniky – gastroenterologické a geriatrické Fakultní nemocnice Olomouc využívá moderní technologie pro komfort pacientů, ale zároveň splňuje standard pasivní budovy. Kulturní budova v Chlumci nad Cidlinou byla postavena ve velmi úsporném energetickém režimu.

  • 27. srpna 2020
bulb
main-article

E.ON Energy Globe: Produkty přispívající k udržitelnému rozvoji

Představujeme vám firmy soupeřící v soutěži E.ON Energy Globe. Dnes si řekneme více o projektech, které se proti sobě postaví v kategorii Produkt. Projekt Opravárna sdružuje stovky opravářů po celé České republice, abychom nemuseli výrobky vyhazovat a prodloužila se jejich životnost. Kosmetika Amazinc! staví na udržitelnosti a obsahuje nejen přírodní složky, ale i obal je plně recyklovatelný.

  • 18. srpna 2020
bulb
main-article

Historie a současnost distribuční soustavy elektrické energie v České republice

Distribuce elektrické energie na území ČR má dlouhou a zajímavou historii. Centrální distribuce však neexistovala hned v počátcích elektrifikace a ani do poloviny 20. století nedosahoval stát průměru poloviny energeticky vyspělé Evropy. V tomto článku uvedeme, jak vlastně v historii vypadalo užívání elektřiny v českých zemích, a zaměříme se na současné 3 největší distributory elektrické energie.

  • 14. srpna 2020

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru