Elektrická kola vám zpříjemní výlet. Podle čeho vybírat?

Přemýšlíte nad tím, že snížíte svou uhlíkovou stopu nebo jen chcete využít alternativní možnost dopravy? Na trhu je v současné době spousta jednoduchých dopravních prostředků, které využívají minimum lidské síly a zároveň opravdu nízké množství elektrické energie. Řeč je o mimo jiné i o elektrokolech.

  • 7. července 2021
bulb

Elektrická kola vám zpříjemní výlet. Podle čeho vybírat?

main-article
bulb
main-article

Jaké jsou ceny elektrokol a podle čeho je vybírat?

Elektrokolo vám usnadní jízdu v terénu, nebo umožní rychlou cestu do práce bez kapičky potu. Zjistěte, jaké faktory byste měli zvážit před pořízením jízdního kola s elektromotorem a jak se promítají do jeho ceny.

  • 13. srpna 2020
bulb
main-article

Jak vybrat nejlepší elektrokolo?

Myslíte si, že elektrokolo se hodí leda pro lenochy? Nenechte se zmást, při jízdě na elektrokole také musíte šlapat. Elektromotor vám pouze pomáhá – sami si zvolíte, zda ho zapojíte a s jakou intenzitou. Díky elektrokolu se podíváte na místa, kam byste se jinak nedostali a pravidelné vyjížďky si zamilujete. S naším průvodcem, jak vybrat nejlepší elektrokolo, budete připraveni šlápnout do pedálů.

  • 24. září 2019

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru