Jak vybrat dětskou chůvičku nebo automatické houpadlo?

Čekáte přírůstek do rodiny? Nebudeme si nic nalhávat, rodičovství je občas pořádně náročné. Díky moderní době si ale spoustu situací můžeme dost usnadnit. Co by za takové vychytávky dali naši rodiče?

  • 8. ledna 2021
bulb

Jak vybrat dětskou chůvičku nebo automatické houpadlo?

main-article
bulb
main-article

5 tipů na originální vánoční elektro dárky

Lámete si hlavu, co pořídíte letos kamarádům a blízkým pod stromeček? Sepsali jsme pro vás pár tipů na elektro vychytávky, které se hodí jako vánoční dárek. Všechny navíc pořídíte snadno online.

  • 18. prosince 2020
bulb
main-article

Recyklace elektrospotřebičů: Víte, jak správně recyklovat?

Recyklací elektrospotřebičů výrazně ulevíte životnímu prostředí. Z vysloužilých elektrických zařízení se díky recyklaci do přírody nedostanou škodlivé látky a část materiálů ještě poslouží při výrobě nových předmětů. Víte, jak správně recyklovat elektrospotřebiče?

  • 16. června 2020
bulb
main-article

Virtuální realita doma: Jak vybrat vhodné brýle nebo systém?

Virtuální realita je speciální technologie, která vás vmžiku přenese z vašeho domova do digitálního světa. Jak? Oči zakrývá speciální displej a na uších jsou sluchátka, která zprostředkují reálný prostorový zvuk a navíc tlumí vyrušení z okolí. A právě proto, že vaše smysly jsou odříznuty od skutečného světa, vás virtuální realita opravdu pohltí. Zjistěte, jak si ji můžete užít doma i vy.

  • 14. srpna 2019
bulb
main-article

Nositelná elektronika neboli wearable. Co všechno umí?

Wearable je v posledních letech čím dál populárnější. Jde o označení pro malinké elektronické přístroje, které jsou navrženy tak, aby mohly být nošeny přímo na těle. Na rozdíl od mobilního zařízení, které se dá vzít třeba do ruky nebo do kapsy, je nositelná elektronika většinou vybavena přímo možností upevnění, nebo je součástí nějakého oblečení či módního doplňku.

  • 23. července 2019
bulb
main-article

Počítačová myš v novém designu. Má kónický tvar šanci se prosadit?

Designéři občas překvapí novými tvary počítačových periferií. Některé jsou bláznivé, jiné praktické. Do jaké kategorie spadá originální kuželovitá myš, posuďte sami. Na první pohled se zdá, že by to mohlo fungovat víc než dobře. Koncept pracuje s úplně jiným způsobem úchopu myši, než je běžné. Změna polohy ruky by tak mohla přinést úlevu jednostranně přetěžovaným svalům a kloubům.

  • 16. května 2018

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru