CES 2020 přinesl umělé párky, elektromobil jako z Avatara i úlet v podobě „chytrého“ koše

Největší technologický veletrh na světě CES v Las Vegas se snaží každý rok představit nové technologie a vychytávky, které mají šanci otřást našimi životy a změnit je k lepšímu. Kromě užitečných vynálezů tady ale najdete také hromadu „elektronického harampádí“, třeba robota, který za vás udělá selfie nebo vám podá roli toaletního papíru. Jaké novinky zaujaly na CES 2020?

  • 29. ledna 2020
bulb

CES 2020 přinesl umělé párky, elektromobil jako z Avatara i úlet v podobě „chytrého“ koše

main-article
bulb
main-article

Henrik Fisker ukázal na CES 2018 „zabijáka Tesly“. Autu ale nefungovaly dračí dveře

Nový model Fisker EMotion se snaží vypálit rybník Tesle Motors a Modelu S na trhu luxusních elektromobilů. Jeho autor Henrik Fisker si vyhrál s designem, ale když auto poprvé představil na veletrhu CES 2018, objevila se drobná vada na kráse. Dračí, motýlí nebo snad ptakoještěří výklopné dveře, záleží na vaší představivosti, zatím nefungovaly. Čím naopak Fisker EMotion nadchnul?

  • 22. ledna 2018
bulb
main-article

Rival Tesly ukázal nový elektromobil. Fisker EMotion ujede na 1 nabití 640 km

Do ringu s elektromobily vstoupil nový hráč. Legenda mezi automobilovými designéry, Henrik Fisker, představil elektroauto Fisker EMotion, které má šlapat na paty Tesla Motors. Když se chytne první luxusní sedan pro bohatší vrstvy, brzy bude následovat cenově dostupnější vůz pro střední třídu. Co myslíte, má se Elon Musk bát nové konkurence?

  • 3. července 2017

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru