Xbox Series X v porovnání s PS5. Jaké jsou základní rozdíly?

S herní konzolí Playstation 5 přišla na trh společnost Sony. Konkurenční společnost Microsoft nezůstala pozadu a předvedla nový typ herní konzole Xbox Series X, jehož prodej byl v České republice zahájen ve stejný čas, roku 2020, jako u konkurenční značky. Obě konzole jsou plné nových technologií a funkcí. V článku přinášíme největší rozdíly, které hráči mohou zvážit při výběru.

  • 6. ledna 2021
bulb

Xbox Series X v porovnání s PS5. Jaké jsou základní rozdíly?

main-article
bulb
main-article

Streamování her v roce 2021. Ušetříte na vlastním herním vybavení a elektřině

Rok 2021 přináší zásadní novinky pro hráče. Zatímco dodnes bylo třeba vlastnit herní konzoli s mechanikou, která má větší paměť, kvalitní grafickou kartu a potřebný výkon, teď bude stačit jen připojení k internetu. Streamování her už je nějaký čas běžné hlavně v zahraničí a nově ho vyzkoušela také sociální síť Facebook.

  • 22. prosince 2020
bulb
main-article

Chopte se světelného meče a vyzvěte na souboj Dartha Vadera i kamarády

Kolik milovníků Hvězdných válek snilo o soubojích se světelným mečem? Teď si jej konečně mohou vyzkoušet v realitě. Zatím sice jen v té rozšířené (AR) díky hře Jedi Challenges, pořádný zážitek vás ale nemine. Atraktivně vypadá také technické řešení systému, ve kterém hraje hlavní roli váš chytrý telefon. Od května 2018 se na trh dostala i varianta pro více hráčů.

  • 20. června 2018

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru