Hyundai ukázala nový elektrický autobus pro 70 pasažérů. Trend v dopravě ale určuje Čína

K nastartování elektrické revoluce sice mohou přispět řidiči osobních vozů, ale v porovnání s veřejnou dopravou to bude vždycky jen kapka v moři. Zatímco osobní auta většinu času stojí na parkovišti, autobusy jezdí téměř bez přestání. Jihokorejská automobilka Hyundai představila zajímavý elektrický autobus s dojezdem 300 km a nabitím za 72 minut. Může otřást dominantní pozicí Číny v tomto sektoru?

  • 11. června 2019
bulb

Hyundai ukázala nový elektrický autobus pro 70 pasažérů. Trend v dopravě ale určuje Čína

main-article
bulb
main-article

Hyundai Kona Electric: Prvotřídní kombinace zajímavého designu a neočekávaného dojezdu

Korejská automobilka představuje nový crossover, který spojuje osobitý styl a skvělý výkon. Již na první pohled zaujme svým jedinečným vzhledem. Kombinace výrazných linií a ostrých hran přináší nevšední eleganci. Případné zájemce potěší na elektromobil atraktivní cena. Především díky ní šlape první kompaktní elektronické SUV v Evropě na paty svému předchůdci Ioniq Electric.

  • 30. listopadu 2018
bulb
main-article

Hyundai Ioniq Electric: Elegantně za výkonem a aerodynamikou

Elektromobil Hyundai Ioniq Electric je synonymem energetické účinnosti. Důkazem je první místo v hodnocení ADAC EcoTest 2017 německého autoklubu ADAC. Avšak příkladná ohleduplnost vůči životnímu prostředí není to jediné, čím se model může pochlubit. Korejská automobilka na Ioniq v oblasti ekologických automobilů sází a na atraktivitě nabídky je to pozitivně znát.

  • 23. srpna 2018

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru