Jak vybrat správný bluetooth reproduktor?

Přenosné reproduktory jsou na trhu s elektronikou zatím nováčky, i přesto však slaví poměrně velké úspěchy. Hudba se totiž z CD přehrávačů a hifi sestav rychle přesouvá do mobilních telefonů, které umožňují poslouchat oblíbené songy kdykoliv a kdekoliv. A když už nestačí sluchátka nebo nekvalitní repráček mobilu, přichází na řadu právě přenosný bluetooth reproduktor. Jak vybrat ten nejlepší?

  • 31. ledna 2020
bulb

Jak vybrat správný bluetooth reproduktor?

main-article
bulb
main-article

Designové vypínače a zásuvky: Z čeho lze vybírat?

Při zařizování domu nebo bytu většinou vypínače a zásuvky nebývají to, čím bychom se nějak zvlášť zaobírali. Oboje vnímáme především z praktického hlediska a možná už nás ani nenapadne, že i v rámci vypínačů a zásuvek lze vybírat z nepřeberného množství barev, designů nebo materiálů. Možná budete sami překvapeni, jaké kousky jsou dnes k dostání!

  • 17. ledna 2020
bulb
main-article

Chytrý systém Amazon Go dopřeje zákazníkům nákupy bez pokladen a front

„Zákazníky“, kteří z obchodu odcházejí s plnými taškami, aniž by zaplatili, obchodníci příliš rádi nemají. Služba Amazon Go by jejich postoj mohla už od příštího roku změnit. Čím budou obchody Amazon Go výjimečné? Díky využití vyspělých technologií umožní, aby si zákazníci odnesli to, co potřebují, a zároveň se vyhnuli zdlouhavým frontám při placení. Jejich nákup bude monitorovat chytrý systém.

  • 7. prosince 2016

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru