Víme, jak využít a vybrat chytrý prsten

Nositelná elektronika je trendem posledních let. V dnešní době už se však nemusíte omezovat jen na fitness náramky a chytré hodinky. Co takhle zkusit chytrý prsten? Zjistěte, jak ho můžete co nejlépe využít, a přečtěte si, jak vybrat ten správný.

  • 5. března 2020
bulb

Víme, jak využít a vybrat chytrý prsten

main-article
bulb
main-article

URGENT ID: Užitečný dárek pro vaše blízké

Chcete udělat něco navíc pro bezpečí vás i vašich blízkých? Vsaďte na chytré ztracenky URGENT ID. Nejen, že pomáhají při nehodách a zraněních, kdy záchranářům předají podstatné informace, ale jsou také pojistkou pro děti a seniory, kteří díky nim mohou mít u sebe důležité kontakty, třeba pro případ, že se ztratí. Zjistěte, jak URGENT ID funguje a co na něj říkají profesionální zdravotníci.

  • 17. prosince 2019
bulb
main-article

Nositelná elektronika neboli wearable. Co všechno umí?

Wearable je v posledních letech čím dál populárnější. Jde o označení pro malinké elektronické přístroje, které jsou navrženy tak, aby mohly být nošeny přímo na těle. Na rozdíl od mobilního zařízení, které se dá vzít třeba do ruky nebo do kapsy, je nositelná elektronika většinou vybavena přímo možností upevnění, nebo je součástí nějakého oblečení či módního doplňku.

  • 23. července 2019
bulb
main-article

Splňte si své sny ve snu! Chytrý náramek InstaDreamer vás naučí lucidnímu snění

Asi se vám již někdy stalo, že jste se „probudili“ ve snu. Je to velmi zvláštní pocit, obzvlášť tehdy, když se vám podaří vymanit se z probíhajícího děje a začít si dělat, cokoli se vám zachce. To už většinou vyžaduje cvik a zkušenosti, pro trénink těchto schopností existují různé metody. Náramek InstaDreamer je novinka, která má pomoci zpřístupnit lucidní snění prakticky každému.

  • 7. září 2018
bulb
main-article

Netradiční vánoční dárky: Jakého robota objeví pod stromečkem váš partner, žena či děti?

Vtipný robot, který mužům zpříjemní vysávání, hračka, která naučí děti základy programování i chytrý prsten pro ženy. Takové vychytávky najdete na našem seznamu pro Ježíška. Mezi 17 tipy na netradiční vánoční dárky se to samozřejmě hemží zábavnými drony a roboty. Přáli byste si dostat roztomilé zařízení, které plave pod vodou, učí vás programovat nebo dron, který dá KO soupeřícím dronům?

  • 11. prosince 2017
bulb
main-article

S kamerou v přívěsku zachytíte celý váš život v přímém přenosu

Přívěsek FrontRow ocení především milovníci sdílení klíčových i zcela nedůležitých momentů svého života s přáteli na sociálních sítích. Přívěsek totiž natáčí vše, co vidíte, a tento záznam může rovnou přenášet i živě. Zároveň nabízí spoustu dalších chytrých funkcí a dlouhou výdrž baterie. Navíc vypadá elegantně a není ani příliš nápadný.

  • 1. listopadu 2017

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru