Odborník radí, kdy se vyplatí pořídit tepelné čerpadlo na vytápění

Rádi byste před novou topnou sezónou snížili náklady za vytápění, a proto uvažujete o pořízení tepelného čerpadla? Ing. Tomáš Krbec z Pražské energetiky se instalaci a servisu čerpadel věnuje už téměř 10 let. Podělil se o své zkušenosti a prozradil, do kterých domů se hodí nejvíce, jaké výhody či úskalí skrývají nejrozšířenější druhy čerpadel vzduch/voda a země/voda a porovnal jejich ceny.

  • 10. května 2022
bulb

Odborník radí, kdy se vyplatí pořídit tepelné čerpadlo na vytápění

main-article
bulb
main-article

Les: Na trhu energií je nejistota, dodavatelé reagují zdražováním

Dodavatelé prudce zdražují, domácnosti ale mohou stále ušetřit tisíce korun včasnou změnou dodavatele.

  • 30. března 2022
bulb
main-article

Michal Les: Elektřina prudce zdražuje, fixací zákazníci ušetří tisíce korun

Cena elektřiny a plynu výrazně vzrostla. Situace pro klienty ale rozhodně není beznadějná a tříletou fixací nejen zákazníci ušetří, ale vyhnou se i spekulacím, tvrdí Michal Les, energetický analytik společnosti Ušetřeno.cz.

  • 16. listopadu 2021
bulb
main-article

Energie zdražují. Současné ceny není možné udržet, tvrdí analytik Les

Dodavatelé začali zdražovat elektřinu, u plynu zatím spíše vyčkávají. Kdo si však nezafixuje energie včas, zaplatí výrazně více v budoucnu, upozorňuje energetický analytik společnosti Ušetřeno.cz Michal Les.

  • 20. července 2021
bulb
main-article

Jakub Henni z Nesnězeno: Kvůli karanténě jsme dočasně změnili celý koncept

Koronavirová krize se v posledních měsících více či méně promítla snad ve všech odvětvích. Výjimkou nebyla ani gastronomie, na kterou opatření proti nemoci covid-19 dopadly opravdu tvrdě. Jak situace ovlivnila loňského vítěze soutěže E.ON Energy Globe, projekt Nesnězeno, který zachraňuje jídlo z českých restaurací?

  • 4. června 2020
bulb
main-article

Manažer veletrhu AMPER Prousek: Na své si přijdou fanoušci elektromobilů i vodíku

Milovníci novinek v oblasti elektroniky a elektroniky si přijdou na své ve dnech od 17. do 23. března. Právě tehdy se totiž na brněnském Výstavišti uskuteční již 28. ročník mezinárodního veletrhu AMPER, jehož partnerem je i server Elektřina.cz. Na co přesně se můžete těšit, jsme se zeptali manažera veletrhu Jindřicha Prouska.

  • 19. února 2020

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru