Nejčastější otázky ke spojení E.ON s RWE

Evropská komise schválila dohodu mezi německými společnostmi E.ON a RWE, má ale spoustu důležitých podmínek. Čtěte nejčastější otázky týkající se samotné transakce.

  • 19. září 2019
bulb

Nejčastější otázky ke spojení E.ON s RWE

main-article
bulb
main-article

Pozor! RWE mění jméno, od října si bude říkat innogy

V následujících měsících možná narazíte na dodavatele energií s názvem innogy a logem připomínajícím písmeno „I“. Nepůjde však o žádného nováčka, nýbrž o společnost RWE, která od počátku října ponese nové jméno. Už nyní ovšem probíhá kampaň, v níž energetická skupina své klienty a veřejnost informuje o změně značky a jména, aby eliminovala případné zmatky a nejasnosti.

  • 13. září 2016
bulb
main-article

RWE elektřina: Shrnuli jsme pro a proti nabídky od 5. největšího dodavatele

Společnost RWE Energie dokázala přilákat necelých 300 tisíc odběratelů, aby si u ní koupili dodávky elektřiny. Stala se tak druhým největším alternativním dodavatelem na českém trhu s elektrickou energií. Přivábily zákazníky RWE nízké ceny energií, nebo naletěli na pozlátko líbivé reklamy? Srovnali jsme výhody i úskalí elektřiny od RWE. Vyplatí nabídka s bonusem 500 Kč za sjednání nového tarifu?

  • 9. července 2015

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru