Segway zaujal další bláznivou inovací. Ukázal samovyvažovací kolečkové brusle

Jednou to přijít muselo. Mezi samovyvažovacími vozítky, hoverboardy, jednokolkami a dalšími elektrickými přemisťovadly zkrátka chyběly kolečkové brusle s vlastním pohonem. Svoji verzi bruslí nedávno představil Segway, jeho načasování však nebylo nejšťastnější, o chvíli jej totiž předstihla čínská společnost InMotion s velmi podobným produktem.

  • 1. srpna 2018
bulb

Segway zaujal další bláznivou inovací. Ukázal samovyvažovací kolečkové brusle

main-article
bulb
main-article

Dean Kamen vynalezl nejen Segway, ale i mnoho patentů pro nemocné a paralyzované

Když se řekne Dean Kamen, možná si nevybavíte nic. Pokud vás něco napadne, bude to Segway. Americký vynálezce se originálním osobním vozítkem proslavil po celém světě. Kariéru ale začal inovacemi zdravotnických přístrojů a dokonce i nejznámější Segway stojí na základech vylepšeného invalidního vozíku. Jaké další vynálezy lemují životopis člověka, kterého někteří nazývají Edisonem současnosti?

  • 23. března 2018
bulb
main-article

Jednokolka Uno Bolt: Jak se řídí kříženec elektrokola a segwaye?

Celá plejáda nejrůznějších osobních vozítek na elektrický pohon, které se v poslední době představily světu, ještě zdaleka nekončí. Co říkáte na elektrickou jednokolku s gyroskopickým stabilizačním mechanismem, jaký znáte z hoverboardů a segwayů? Řídí se nakláněním na sedadle a vyjede i do stoupání. Jak daleko dojedete na 1 nabití?

  • 6. září 2017

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru