Světelné znečištění: Jak moc nás ovlivňuje a proč ho omezit?

Zjistěte, kdo nejvíce pociťuje problémy se světelným znečištěním, jaký vliv má rušivé světlo na vaše zdraví a zda při svícení hraje nějakou roli také typ a barva žárovky, kterou si vyberete.

  • 24. července 2019
bulb

Světelné znečištění: Jak moc nás ovlivňuje a proč ho omezit?

main-article
bulb
main-article

Splňte si své sny ve snu! Chytrý náramek InstaDreamer vás naučí lucidnímu snění

Asi se vám již někdy stalo, že jste se „probudili“ ve snu. Je to velmi zvláštní pocit, obzvlášť tehdy, když se vám podaří vymanit se z probíhajícího děje a začít si dělat, cokoli se vám zachce. To už většinou vyžaduje cvik a zkušenosti, pro trénink těchto schopností existují různé metody. Náramek InstaDreamer je novinka, která má pomoci zpřístupnit lucidní snění prakticky každému.

  • 7. září 2018
bulb
main-article

Sluchátka na spaní překryjí hluk z rušné ulice i chrápání. Ukolébavku ale nezahrají

Pokud každou noc usnete jako špalek, můžete si gratulovat. Patříte totiž ke šťastným 40 % dospělých lidí, které netrápí žádné potíže při spaní nebo usínání. Ostatní se často probouzejí s pocitem mírně rozladěné zombie, které někdo do ksichtu svítí baterkou. Pomohou chronické nespavce ukolébat melodie bublajícího potoku či praskajícího ohně, když se ozvou ze speciálních bezdrátových sluchátek?

  • 30. července 2018
bulb
main-article

Stop chrápání i nekonečnému počítání oveček: Uložte se do chytré postele

Celou noc se převalujete, civíte po tmě do stropu a když už se konečně nacházíte v příjemném polospánku, najednou se ozve chrápání vašeho partnera z druhé strany postele? Na každý problém existuje řešení. Neklidným nespavcům může pomoci chytrá postel Sleep Number 360, která se dokáže přizpůsobit vrtícímu se tělu jako neviditelný pohyblivý polštář. Jak to funguje?

  • 7. července 2017

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru