Když Tesla tančí. Rozbalte si náš vánoční dárek pro čtenáře. Čeká na vás i malé překvapení

Nebojte se, nepůjde o historické fotografie Nikoly Tesly, jak někde v podroušeném stavu křepčí na tanečním parketu, ale o elektromobily Tesla, které dokáží vystřihnout divácky přitažlivou choreografii na oblíbené songy. Přesvědčte se, že elektrické bouráky od Tesla Motors, které se proslavily neuvěřitelným zrychlením a plynulou jízdou bez emisí, zvládají i „umělecký“ projev na známé rytmy.

  • 25. prosince 2017
bulb

Když Tesla tančí. Rozbalte si náš vánoční dárek pro čtenáře. Čeká na vás i malé překvapení

main-article
bulb
main-article

Auta Tesla: 7 méně známých zajímavostí o elektrických bourácích Elona Muska

Věděli jste, že po silnicích v Nizozemí se prohání vytuněný černý Tesla Model S a slouží jako pohřební vůz? Nebo, že elektromobily od Tesly podporuje kromě spousty hollywoodských hvězd také běloruský diktátor Alexandr Lukašenko, ale naopak v automobilovém pořadu Top Gear si udělal elektromobil Tesla z ostudy kabát? Mrkněte se na perličky ze života elektroaut průkopnické automobilky Tesla Motors.

  • 22. prosince 2017
bulb
main-article

Netradiční vánoční dárky: Jakého robota objeví pod stromečkem váš partner, žena či děti?

Vtipný robot, který mužům zpříjemní vysávání, hračka, která naučí děti základy programování i chytrý prsten pro ženy. Takové vychytávky najdete na našem seznamu pro Ježíška. Mezi 17 tipy na netradiční vánoční dárky se to samozřejmě hemží zábavnými drony a roboty. Přáli byste si dostat roztomilé zařízení, které plave pod vodou, učí vás programovat nebo dron, který dá KO soupeřícím dronům?

  • 11. prosince 2017
bulb
main-article

Jezdím v počítači na kolech, říká jediný český taxikář s vlastní Teslou

Se štěstím k ojetému elektromobilu přišel. Tak začíná příběh Ondřeje Hunčovského, jediného taxikáře v České republice, který vozí lidi ve vlastní Tesle. Prozradil nám, že chodci někdy vytahují foťáky, když kolem projíždí, proč občas musí zachraňovat zoufalé cizince u českých dobíjecích stanic i jakou náhodou se mu ojetý Model S podařilo získat.

  • 15. září 2017

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru