Výpadky elektřiny online mapa: Kde nejde proud?

V současné době jsou výpadky elektřiny téměř běžnou realitou moderních domácností. Mohou způsobit krátkodobou, nebo dlouhodobou ztrátu dodávek elektřiny. A proto je velmi důležité vědět, o jaký druh výpadku jde a jak se při něm zachovat.

  • 10. srpna 2023
bulb

Výpadky elektřiny online mapa: Kde nejde proud?

main-article
bulb
main-article

Jak se zahřát bez elektřiny při výpadku proudu?

Vytápění elektřinou je zejména v nových domech čím dál tím populárnější. Problém však nastává při výpadku elektřiny. I z toho důvodu se elektrické vytápění často kombinuje s dalšími zdroji tepla, které fungují nezávisle na elektřině. V článku najdete několik tipů, s čím kombinovat elektrické vytápění.

  • 12. října 2020
bulb
main-article

Hromadné výpadky elektřiny: Na jihu Čech je řešily stovky montérů

V minulém týdnu se Českem prohnala bouře Sabina, která s sebou přinesla mimořádně silný vítr. I přesto, že podle meteorologů nakonec neměl sílu orkánu, způsobil po celé České republice škody za stovky milionů a odřízl tisíce domácností od dodávek elektrické energie. Podívejte se, jak tuto nepříjemnou situaci řešili montéři z E.ON.

  • 18. února 2020

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru