Víme, jak využít a vybrat chytrý prsten

Nositelná elektronika je trendem posledních let. V dnešní době už se však nemusíte omezovat jen na fitness náramky a chytré hodinky. Co takhle zkusit chytrý prsten? Zjistěte, jak ho můžete co nejlépe využít, a přečtěte si, jak vybrat ten správný.

  • 5. března 2020
bulb

Víme, jak využít a vybrat chytrý prsten

main-article
bulb
main-article

Mužští roboti s bionickým přirozením přicházejí na trh. Budou mít nekonečnou výdrž a umělou inteligenci

Loňský hit na trhu s erotickými hračkami se jmenoval panenka Harmony. Stvořila ho firma Realbotix a letos dodala firma Sinthetics její mužský protějšek jménem Gabriel. Má přinést do manželských ložnic maximální rozkoš. Gabriel je připraven snášet všechny rozmary své majitelky. Jestli jsou Harmony a Gabriel natolik inteligentní, že k sobě zaplanou láskou robotickou, firmy neuvádí.

  • 29. října 2018
bulb
main-article

Hands-free deštník: Dron s umělou inteligencí se postará o vaše pohodlí při průtrži mračen

Moderní člověk potřebuje ruce k důležitějším úkolům, než je držení deštníku. Když jsou ruce trvale zaměstnány smartphonem nebo tabletem, deštník se zkrátka musel přizpůsobit. Pod vedením japonských designérů prodělal neobvyklý evoluční skok, kdy se z jednoduché bariéry proti povětrnostním vlivům stal samostatný objekt s umělou inteligencí. A jak překonává sílu gravitace? Pomocí dronu!

  • 16. července 2018
bulb
main-article

Rande s robotem? 27 % lidí mezi 18 až 34 lety to vidí jako úplně normální záležitost

Anketa mezi 12 tisíci dotázanými z různých zemí odhalila překvapivá fakta o lidském soužití s roboty. Více než čtvrtina mileniálů uvedla, že si v budoucnu dokáže představit navázání romantického vztahu s robotem. K podobnému smýšlení tíhli častěji mladí muži než ženy. Pokud vám to připadá už dost přitažené za vlasy, ani nečtěte konec článku, který se věnuje předpovědím ze studie Future of Sex.

  • 27. prosince 2017
bulb
main-article

Chytré tetování s kovovým vzhledem vypadá jako šperk. Co umí?

Dočasné tetování představené nedávno v rámci přehlídky New York Fashion Week zaznamenalo velký úspěch u diváků. Díky metalickému vzhledu vypadá tetování nazvané „DuoSkin“ spíše jako šperk. Ve skutečnosti se jedná o chytrý módní doplněk s praktickými funkcemi, který může např. ukládat a sdílet informace z vašeho telefonu.

  • 19. června 2017
bulb
main-article

Chytré prsteny nabité funkcemi. Co všechno dokážou?

Kde jsou ty časy, kdy se prsteny posuzovaly podle ceny drahého kovu či kamenů. Dnešní módní doplňky musí mít svým nositelům zároveň co nabídnout. Chytré prsteny takový požadavek dozajista plní, škála jejich funkcí je totiž opravdu široká.

  • 14. května 2017

Starší články

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru