Pozvánka na DronFest 2018: Nenechte si ujít jedinečný „droní slet“ v Plzni 1. a 2. června

První dva červnové dny se do Plzně slétnou koptéry rozličných tvarů a půvabů. Představí se droní letka známého výrobce DJI i bezpilotní stroje dalších firem od malých droníků po větší průmyslové mašiny. Návštěvníci si užijí napětí při závodech dronů, budou moci navštívit zajímavé přednášky a samozřejmě si s drony také zalétat. Vstup na akci je zdarma, tak neváhejte a přijďte.

  • 25. května 2018
bulb

Pozvánka na DronFest 2018: Nenechte si ujít jedinečný „droní slet“ v Plzni 1. a 2. června

main-article
bulb
main-article

Létání s drony mi připadalo jako závody z Hvězdných válek, sdělil pilot týmu Rotorama

Jana Mittnera drone racing neboli závodění s drony od prvního letu úplně pohltilo. Nejenom, že založil firmu, která prodává komponenty do závodních dronů, ale také létá ve špičkovém drone racingovém týmu Rotorama. Ten se aktuálně drží ve vedení evropské soutěže Drone Champions League. Prozradil nám, jak piloti v závodech taktizují i proč proti sobě mohou závodit malí školáci i 70letí dědové.

  • 8. listopadu 2017
bulb
main-article

FOTO+VIDEOČLÁNEK: Podívejte se, jak létající drony zamotaly hlavy Pražanům

Na akci Overhead Prague 2015 se slétly drony z celé republiky. V pražském skateparku Mystic na Štvanici předváděly 17. října neuvěřitelné kousky. Na hlavami nadšených diváků se vznášely, skákaly, závodily a někdy i padaly drony za pár tisíc i létající stroje za cenu ojetého auta. Mrkněte se na jejich vzdušná salta a poslechněte si také jejich zvuk. Rachotí podobně jako formule.

  • 2. listopadu 2015

Vyplatí se pořídit solární panely na rodinný dům? Zjistěte, jaké dotace můžete získat a kolik ušetříte s domácí fotovoltaikou za elektřinu.

Nahoru